Holland zingt Hazes met Panasonic!

06-03-2017

 

Ook in 2017 keert Holland Zingt Hazes terug naar de Ziggo Dome, die voor het 5e jaar wordt omgedoopt tot de grootste kroeg van Nederland!

Dat Nederland André Hazes in het hart heeft gesloten staat buiten kijf. Zijn muziek is onsterfelijk. Dat blijkt ieder jaar opnieuw bij de uitverkochte Holland Zingt Hazes concerten waar het publiek de volkszanger blijft omarmen. Ook dit jaar zullen er weer verschillende Nederlandse topartiesten optreden.

 

5 jaar Holland Zingt Hazes belooft een overrompelende live-ervaring te worden. Door middel van state-of-the-art hologramtechnieken zal de levensechte illusie gewekt worden dat André Hazes voor even zelf in de Ziggo Dome staat. Dit belooft een onvergetelijk moment te worden. Spectaculair en ontroerend tegelijk. Nooit eerder werden deze gloednieuwe hologramtechnieken in Nederland vertoond. Het leuke is dat dit hologram geprojecteerd wordt met de Panasonic PT-RZ31 en Ultra Short Throw lens. Uiteraard gaat het Kerèn team een biertje drinken en meezingen!

 

Ga voor meer informatie naar de website hieronder:

http://www.stage-entertainment.nl/nieuws/2016/extra-concert-op-17-maart-voor-uitverkochte-jubileumeditie-holland-zingt-hazes/

 

Your Visual Distributor