Nieuwsbrief Philips Professional Displays

08-03-2017
Nieuwsbrief maart 2017
 

De onderstaande nieuwe modellen zijn toegevoegd aan de line-up:

 

  • L-line displays,  55”  LEDwall monitoren voor binnen gebruik, gebaseerd op SMD technologie met een pitch van 2.5mm alsmede 1.8mm
  • 10” Display voorzien van Android en POE. (perfect voor meetingroom informatie systeem)

   

LED Wall 55BDL9025L en 55BDL9018L

 

Deze 55”  LED monitoren (met een pitch van 2,5mm en/of 1,8mm) voorzien van SMD technologie (3in1) met een lichtabsorberende “achtergrond” en een resolutie van 480 x 270 welke is ingebouwd in een magnesium behuizing. De displays zijn qua design nagenoeg identiek aan een bestaande 55” LCD monitor waardoor een LEDwall installatie eenvoudig gerealiseerd kan worden.

De displays zijn o.a. met een HDMI kabel doorlusbaar en voorzien van een “ montage - koppelsysteem” om zo een naadloze overgang tussen de displays te realiseren. Op de achterkant van deze monitor zit een LCD display waarop de status van de monitor uitgelezen kan worden.    


De displays zijn perfect te gebruiken voor o.a. Retail (Etalage’s) en/of  Controlroom.
(download brochure)

 

10BDL3051T/00


Dit is een 10”  Touch Display (capacative) voorzien van “ tempered safety glass”, 8Gb memory, resolutie 1280 x 800, voorzien van POE en Android als operating systeem. Op deze display kunt u zeer eenvoudig een App installeren waardoor het display perfect te gebruiken is voor bewegwijzering of “ meeting room” informatie systeem.

De display kan worden gevoed door een 12 volt adapter alsmede POE (Power Over Ethernet) en beschikt tevens over Bluetooth alsmede WiFi. Aan de zijkanten van de display zitten twee “ ledbalken” die kunnen meekleuren met de status van het systeem. Het display wordt geleverd in een kunsstof behuizing welke gelijk ook gebruikt kan worden als muurbevestiging.
(download PDF)

 

 

Your Visual Distributor