PublicView introductie - Digital Signage

21-03-2017
Betaalbare Digital Signage binnen handbereik

 

Kerèn Presentatie Systemen is vanaf heden uw distributeur voor PublicView in de Benelux.

PublicView is een gebruikersvriendelijk contentmanagement systeem voor digital signage. De sofware kent vele modules zodat u kunt variëren en er altijd een informatiescherm kan worden gemaakt dat past bij uw bedrijf of branche. Deze modules zijn er om u te ondersteunen in het bieden van actuele informatie voor uw relatie of bezoeker. Een aantal van deze modules zitten standaard in uw abonnement, afhankelijk van de gekozen abonnementsvorm. Bijna alle “Content” is op tijd, datum en schermniveau in te plannen.

Er zijn vier verschillende versies mogelijk die elk een abonnement hebben van 12 en 24 maanden. Alle vermelde prijzen zijn prijzen per maand. De dealermarge is 25%.

Voor meer informatie gaat u naar de website van PublicView.

Klik hier voor de brochure.

 

 

PublicView werkt zeer doelgericht; uw klant of bezoeker wordt op de juiste plaats en tijd geïnformeerd, geprikkeld of juist aangezet tot actie. Dit betaalbare en uitgebreide Digital Signage systeem is zeer gebruiksvriendelijk en vanaf elke computer, tablet of smartphone te bedienen. U kunt hier eenvoudig inloggen op de PublicView Online Management Console. Door de flexibele vormgeving en keuze uit meerdere standaard designs en lay-outs wordt het ontwerpen van informatieschermen eenvoudig en leuk om te doen.

 

 

PublicView heeft vanaf deze maand ook een Philips Digital Signage versie naast de reeds bestaande LG WebOS, Windows en Android applicaties beschikbaar. Deze versie vereist geen aparte externe player. U heeft enkel een actieve internetverbinding nodig om contact te maken met de uitgebreide Management Console. Just “Plug & Play!”

 

 

Voor uw Evenementen
Live streaming en sturend

Met PublicView optimaliseert u uw horecaomzet, dit door bijvoorbeeld uw bezoekers te informeren over actuele aanvangs- en pauzetijden van voorstellingen, concerten en evenementen. Net even dat kleine beetje informatie of dat het extra kopje koffie nog gaat lukken voor aanvang. En als bezoekers toch de voorstelling of het concert even verlaten kunnen ze op de schermen via IP-streams volgen wat er in de zaal gebeurt.


 

 

Voor het onderwijs
Entertainend en efficiënt

PublicView biedt een aangename mix van voorlichting en fun aan scholieren en studenten. Met PublicView worden de leerlingen op de hoogte gehouden van roosterwijzigingen en kleine veranderingen in het dagelijkse les-programma. Maar ook specifieke en ad-hoc informatie over (naschoolse) activiteiten, catering, sportevenementen, schooltripjes en voorstellingen. En hoe interactief gaat het worden als sociale media in uw kantine zichtbaar wordt?

 

 

 

Your Visual Distributor