Panasonic Visual Solutions nieuwsbrief juli 2017

28-07-2017

 

 

juli 2017

Visual Solutions

 

 

Dit is de nieuwsbrief van juli van het Panasonic Visual System Solutions-team, waarin u alle nieuwigheden over evenementen en ontwikkelingen op het gebied van projectoren en professionele displays terugvindt.

 

In deze nieuwsbrief:

 • 24/7 indoor schermen ontworpen voor signage
 • Nieuwe kristalheldere 4K-videowand
 • De reeks ShadowSense multi-touchschermen uitgebreid
 • Videowanden van Panasonic beschermen passagiers in het openbaar vervoer
 • Vernieuwde servicegarantie voor omwisseling van schermen
 • Spiegelkop stuurt projectie een nieuwe richting in
 • Krachtige visuele technologie voor beeldend kunstenaars
 • Nieuwste projectorlijn nu verkrijgbaar
 • Nieuwste line-up van professionele displays
 • Nieuwe Quick Reference guide nu verkrijgbaar
 • Visuele installatie ondersteunt de Universiteit van Kopenhagen en internationaal medisch onderzoek
 • Panasonic Visual Academy - komende trainingsdata

 

Professionele schermen

24/7 indoor schermen voor signage

We onthullen de SF2-serie, een nieuwe gamma uiterst betrouwbare indoor 24/7 schermen, ideaal voor verhuur en evenementen, digitale signage borden, onderwijs en bedrijfsomgevingen.

 

De Full HD-schermen zijn verkrijgbaar in vier maten (65, 55, 49 en 43 inch) en zijn voorzien van een breedbeeld met IPS-paneeltechnologie met een helderheid van 450 cd/m2. De achtergrondverlichting van E-LED is uiterst energiezuinig zodat de schermen de hele dag aan kunnen staan.

 

De SF2-serie is gemaakt om tegen een stootje te kunnen. Dankzij de failover- en failbackfunctie blijft de apparatuur zonder storingen werken.

 

Meer informatie >>

 

 

Professionele schermen

Nieuwe kristalheldere 4K-videowand

Panasonic introduceert nieuwe frameloze LFV8-videowandschermen, die de LFV6- en LFV5-serie vervangen. De schermen, die verkrijgbaar zijn in 49 en 55 inch, zijn ontworpen om 24/7 te worden gebruikt, waardoor ze ideaal zijn als digitale borden in winkels, horecagelegenheden of transport.

 

Dankzij de native, voor 4K geschikte in- en uitgangen en de smalle rand van 3,5 mm kunnen vier Full HD-schermen samen worden gebruikt om één groot 4K-beeld te creëren met behulp van een DisplayPort in een serieschakeling.

 

Het paneel van 49 inch biedt een helderheid van 450 cd/m2, terwijl dat voor het scherm van 55 inch 500 cd/m2 is.

 

Meer informatie >>

 

 

Professionele Displays

De reeks ShadowSense multi-touchschermen uitgebreid

Met de lancering van de LF80-SST-schermen, die nu naast de bestaande AF1-SST-serie verkrijgbaar zijn, is het assortiment van ShadowSense multi-touchschermen uitgebreid met een nieuwe serie schermen.

 

Dankzij ShadowSense™-technologie zijn de LF80-SST-touchscreens heel precies. Ze detecteren wanneer de schaduw van een object in de buurt van een scherm komt, voor snelle, nauwkeurige respons.

 

Deze robuuste, interactieve schermen met hoge helderheid (700 cd/m²) zijn ontworpen voor gebruik als digital signage of voor vergaderingen. Ze zijn verkrijgbaar in drie maten (55, 49 en 42) en gemaakt om 24/7 in gebruik te zijn. Deze schermen zullen bezoekers, klanten, collega's en cliënten op een nieuwe en dynamische manier van informatie voorzien.

 

Bekijk hier de reeks >>

 

 

 

Casestudy

Videowalls van Panasonic beschermen passagiers in het openbaar vervoer

De Polfer (de Italiaans spoorwegpolitie) heeft een belangrijke taak: het beschermen van de 3,5 miljoen mensen die elke dag gebruikmaken van het Italiaanse openbaar vervoer. Het is altijd een uitdaging om de veiligheid van zo veel mensen te verhogen, maar de technologie van Panasonic maakt hun werk een stuk eenvoudiger. Videobewaking en displays die worden gebruikt om de beelden te controleren zijn essentiële tools die de werklast voor de Polfer met 30% verlagen.

 

Als onderdeel van renovatiewerkzaamheden zijn 34 professionele schermen van Panasonic geïnstalleerd op vijf stations door heel Italië, die videowalls met een grote helderheid en hoge resolutie vormen.

 

De Polfer was op zoek naar een hoogwaardig beeld en een brede kijkhoek. Verder moest de beveiligingsmedewerker de schermen zelf kunnen bedienen. De schermen brengen ook de total cost of ownership omlaag, aangezien de wanden weinig onderhoud vereisen en aanzienlijk minder energie verbruiken.

 

Lees hier de volledige casestudy >>

Service

Vernieuwde servicegarantie voor omwisseling van schermen

Alle professionele klanten die onze schermpanelen gebruiken (aangeschaft vanaf februari 2017) kunnen profiteren van een uitgebreide service, dankzij onze vernieuwde garantie voor inwisselen van schermen.

 

Als uw professionele display een hardwarefout heeft, hebt u recht op een permanente vervanging. Dit is een vervanging van en verbetering op de Teruggeefgarantie die we voorheen aanboden.

 

Om het proces zo eenvoudig mogelijk te maken, neemt een geautoriseerde servicepartner contact met u op om een vervangende eenheid te leveren, nadat de hardwarefout is vastgesteld. We streven ernaar om nieuwe eenheden binnen twee werkdagen te bezorgen.

 

Projectoraccessoires

Spiegelkop stuurt projectie een nieuwe richting in

We hebben onze accessoirelijn voor projectoren uitgebreid met een spiegelkop die speciaal is ontworpen om met huurframes te werken. Deze hightech spiegel wordt digitaal bediend en kan in verschillende snelheden bewegen om foto's, video's en tekst op ieder gewenst oppervlak te projecteren. Het krachtige systeem garandeert nauwkeurigheid en creëert nieuwe mogelijkheden op het gebied van lichtdesign en projectie.

 

Bekijk de spiegelkop in actie bij het Belgische bedrijf Skullmapping, dat hem gebruikt om magische effecten te creëren in een galerij-omgeving: het laat kleine figuurtjes over vloeren, plafons en muren bewegen.

 

Voorwaarden uitgebreide omwisselgarantie >>
 
Meer informatie >>

Casestudy

Krachtige visuele technologie voor beeldende kunstenaars

Marina Abramović is een van de meest iconische beeldende kunstenaars ter wereld. Het Moderna Museum in Zweden kreeg de kans om de grootste tentoonstelling van haar oeuvre tot nu toe in Europa te organiseren, en ze waren op zoek naar de perfecte technologie om ze daarbij te helpen.

 

In de galerieruimte van 10.000 m2 waren 120 kunstwerken te zien. De collectie bevat veel video's van optredens van Abramović, dus het was een uitdaging om veel videomateriaal te laten zien in een ruimte die nog altijd als een galerie zou aanvoelen.

 

In totaal werden acht lcd-schermen van 55 inch van Panasonic en 33 laserprojectoren met hoge helderheid op slimme wijze door de hele galerie geïntegreerd.

 

Museumbeheerder Lena Essling vertelde: "De kunst is extreem fysiek en daarom moesten we goed nadenken over welke tools we zouden gebruiken om dit oeuvre zo goed mogelijk ten toon te stellen."

 

Lees hier de volledige casestudy >>

 

Brochures

Nieuwste line-up van projectoren nu verkrijgbaar

We zijn blij u te kunnen melden dan de meest recente catalogus van projectoren nu beschikbaar is om te downloaden.

 

 

Brochures

Nieuwste display line-up nu verkrijgbaar

We zijn blij u te kunnen melden dan de meest recente catalogus van professionele displays nu beschikbaar is om te downloaden.

 

 

Brochures

Nieuwste Quick Reference guide nu verkrijgbaar

De snelle naslaggids voor de projectoren en professionele schermen is eveneens vernieuwd, zodat u over de meest recente en complete informatie beschikt.

 

Nu downloaden >>
Nu downloaden >>
Nu downloaden >>

Casestudy

Visuele installatie ondersteunt de Universiteit van Kopenhagen en internationaal medisch onderzoek

De Universiteit van Kopenhagen heeft een van de grootste audiovisuele installatieprojecten van het land opgezet, als onderdeel van het plan om een eersteklas leeromgeving voor wetenschappers en studenten te creëren. Techniek van Panasonic stond centraal bij de ontwikkeling.

 

Het project was bedoeld om de faculteit Gezondheid en Wetenschap uit te breiden met een visionair nieuw blok. Het was ontworpen als een internationaal knooppunt voor medisch onderwijs en wetenschappelijk werk, met een aantal van de meest geavanceerde faciliteiten ter wereld voor onderzoek en onderwijs op het gebied van gezondheid en ziekte.

 

Panasonic werd benaderd om een gebruiksvriendelijke, ultramoderne visuele installatie te creëren die voldeed aan alle technische vereisten van de universiteit. Samen met Stouenborg zorgde Panasonic voor een combinatie van 32 schermen voor informatie door het hele gebouw, meer dan 60 schermen in vergader- en conferentieruimten, evenals 32 laserpojectors voor auditoria en 39 projectoren in klaslokalen.

 

Lees hier de volledige casestudy >>

Training Academy

Panasonic Visual Academy – komende trainingsdata

Panasonic's volgende trainingssessies voor schermen en projectoren zijn zojuist bekendgemaakt en geopend voor aanmeldingen. Ze zijn beschikbaar voor visual professionals die de relevante online cursussen op het trainingsplatform Panasonic Academy met succes hebben afgesloten. Met deze persoonlijke trainingscursussen voor certificering tilt u uw kennis van displays, projectors en Panasonic's nieuwste technologieën naar een hoger plan.

 

Trainingskalender september:

 • 5 sept 2017: Certificering visueel expert voor projectoren
 • 6 sept 2017: Certificering gevorderd visueel expert voor projectoren
 • 7 sept 2017: Certificering gevorderd visueel expert voor schermen
 • 26 sept 2017: Training theatertoepassing/Gerriets-schermtechnologieën en Panasonic-producten (locatie: Gerriets in Umkirch, nabij Stuttgart, Duitsland)

 

Trainingskalender oktober:

 • 17 okt 2017: Certificering visueel expert voor projectors
 • 18 okt 2017: Certificering gevorderd visueel expert voor projectors
 • 19 okt 2017: Certificering gevorderd visueel expert voor schermen

 

Alle trainingssessies vinden plaats in ons Europese trainingscentrum in
Wiesbaden (m.u.v. 26 september 2017) in kleine, praktijkgerichte, interactieve groepen.

 

Als u interesse hebt in de Panasonic Visual Academy en meer wilt weten of een plaats wilt reserveren, meld u dan hieronder aan.

 

Meer informatie en aanmelden >>

 

Your Visual Distributor