BenQ en Kerèn sluiten distributieovereenkomst

07-08-2017

 

BenQ en Kerèn sluiten distributieovereenkomst

Eindhoven, 1 Augustus 2017 - BenQ en Kerèn Presentatie Systemen hebben een distributieovereenkomst getekend. Kerèn zal per 1 Augustus 2017 het Pro-AV assortiment projectoren en large format displays van BenQ gaan distribueren.

BenQ kiest voor Kerèn vanwege hun uitgebreide dealernetwerk en de jarenlange ervaring die zij heeft opgedaan op de AV-markt. Kerèn voegt met deze samenwerking een fabrikant toe met een uitgebreid productportfolio en innovatieve oplossingen voor wederverkopers van AV-apparatuur. Dankzij nieuwe ontwikkelingen in het sterk vernieuwde productportfolio, heeft BenQ een sterke toegevoegde waarde voor het assortiment van Kerèn. Hierbij kunt u onder andere denken aan laser-projectoren, een volledig nieuwe Touch display line-up en wireless presentation devices. 

Danny Neijs, Sales Director van BenQ Benelux, is zeer te spreken over de samenwerking: “Met Kerèn aan boord kunnen wij verder groeien in het AV-kanaal. Kerèn sluit zeer goed aan op onze AV-strategie en met de huidige ontwikkelingen binnen BenQ op het gebied van AV-oplossingen wil BenQ resellers van AV-apparatuur optimaal bedienen.”

Gerjan Kleijer, één van de directeuren van Kerèn Presentatie Systemen ziet BenQ als een zeer goede aanvulling op het huidige assortiment: “We zijn heel blij een gerenommeerd merk als BenQ aan ons portfolio te kunnen toevoegen. Met deze toevoeging kunnen wij nog beter anticiperen op de aanvragen van onze relaties. We kunnen met BenQ onze unieke positie op de Benelux-markt als "Trade Only" distributeur voor A-merken nog verder uitbouwen.“

Voor een overzicht van ons volledige BenQ-assortiment klikt u hier.
Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met uw accountmanager of onze verkoop binnendienst op telefoonnummer: +31 (0)36 535 00 63. 

 

 

 

 

Your Visual Distributor