Philips Nieuwsbrief Augustus 2017 (Roadshow 2017!!)

25-08-2017

 

  • Philips Roadshow Benelux 2017
  • 75BDL3003H 3000Cd/m2 4K display
  • Zomeractie bij distributeur Kerèn Presentatie Systemen verlengd
  • Philips 55" LEDWall 2,5 en 1,8mm nu leverbaar

Philips Roadshow Benelux - 28 september 2017

Op donderdag 28 september 2017 om 10:00 uur nodigen wij u van harte uit op het Kartcentrum Coronel te Huizen voor de Philips Benelux Roadshow 2017. Tijdens deze roadshow zullen wij u de actuele/nieuwste product line-up, alsmede de bijbehorende oplossingen betreffende professionele monitoren, Hotel TV en Healthcare tonen. Vanzelfsprekend zullen wij zorg dragen voor een hapje en een drankje. Om dit in goede banen te leiden, willen wij u vragen uw komst vooraf aan te melden. Ook willen wij u deze dag uitdagen om een andere prestatie van formaat te leveren, te weten een race op het kartcircuit.

 

Dit kunt u gemakkelijk doen door een e-mail te sturen aan: roeland.scholten@tpv-tech.com .

 

 

Philips 75BDL3003 - 4K High Brightness 3000Cd/m2

De Philips 75BDL3003H is een 75" High Brightness display met een lichtopbrengst van 3000Cd/m2 en beschikt over nagenoeg alle denkbare aansluitingen alsmede RS232/RJ45. De display is perfect te gebruiken in ruimte’s waar veel daglicht aanwezig is, zoals o.a. etalage, atrium, etc. Door de hoge lichtopbrengst in combinatie met een zeer hoge contrast ratio is de display tevens perfect toe te passen in een "buitenbehuizing".

 

Deze monitor beschikt tevens over, de door Philips gepatenteerde, failover functionaliteit, waardoor u altijd verzekert ben van een bronweergave op de display. En door middel van de Smartpower functionaliteit kan de backlight unit aangestuurd, worden waardoor het energieverbruik met 50% gereduceerd kan worden.

 

Philips High Brightness Displays zijn leverbaar in 47", 55" (vanaf Q4) en 75"
Via de onderstaande link kunt u het PDF bestand downloaden.......

 

Meer info

 

 

Zomeractie bij distributeur Kerèn Presentatie Systemen verlengd

Gedurende de zomermaanden heeft distributeur Kerèn Presentatie Systemen een leuke zomeractie in combinatie met Philips displays ( Q-line en P-line) opgezet. Bij aanschaf van geselecteerde Philips displays kunt u bij Kerèn sparen voor Philips producten welke verkrijgbaar zijn in de Philips MyShop.

 

Via onderstaande link vindt u alle details.

 

Meer info

 

Philips 55" LEDWall monitor 2.5mm pitch

Philips LEDwall monitoren in de maatvoering 55" met een pixelpitch van 1.8mm alsmede 2.5mm zijn nu leverbaar. Deze LEDWall monitoren zijn perfect te gebruiken voor elke indoor toepassing.

 

De 2.5mm pixel pitch heeft een resolutie van 480 x 270 en kan ik diverse configuraties geplaatst worden. Deze displays kenmerken zich door een perfecte kleurenweergave in combinatie met een zeer eenvoudige installatie. Het enige wat u hoeft te doen is het HDMI signaal onderling door te lussen en het resultaat spreekt voor zich.

 

Perfect te gebruiken in Retail projecten, Control room, alsmede Indoor advertising.

 

Meer info

   

 

Your Visual Distributor