Weer aan het werk met SmartMetals!

18-09-2017

 

 

Het zomerseizoen is voorbij. SmartMetals hoopt dat u heeft genoten van een zomervakantie, de batterijen zijn opgeladen en weer fris bent gestart. Op naar een succesvolle afronding van het jaar!

 

 

One size fits all:
Eén wandlift voor iedere locatie

De op de vloer afgesteunde wandliften 052.7115 / 052.7125 / 052.7120 worden voor het einde van dit jaar vervangen door één model, de 052.7150. Welke groep (onder- of bovenbouw) ook in welk lokaal terecht komt, er is altijd een hefsysteem met het juiste bereik aanwezig. Uiteraard is ook deze nieuwe lift voorzien van anti-collision voor optimale veiligheid.

 

Meer lezen >>

 

 

Super Sale:
Smart Rental Frame

Het SmartMetal magazijn wordt te klein... daarom is besloten bovenmatige voorraad van het Smart Rental Frame in de SALE te doen! Pak nu uw kans om uw verhuur VideoWall voordelig te voorzien van dit unieke systeem of uw bestaande rental fleet uit te breiden.

 

Neem contact met ons op voor een offerte >>

 

 

Nu uit voorraad leverbaar:
De Heavy Duty plafondbevestiging voor monitoren

Hoogteverstelling, hoekverstelling en rotatie; ultieme flexibiliteit is wat deze nieuwe serie biedt waardoor op locatie flink kan worden bespaard op installatietijd. Deze brede range plafondbevestigingen biedt voor iedere monitor een oplossing.

 

Meer lezen >>

 

 

Versie 3.1 SmartMetals prijslijst

De nieuwe prijslijst van SmartMetals is beschikbaar. Voor twee wijzigingen vragen we uw speciale aandacht:
1. SmartMetals heeft een prijsverhoging moeten doorvoeren op alle BalanceBox modellen. Let ook op de afwijkende condities die hierop voor u van toepassing kunnen zijn: deze zullen u in een separate mail worden toegestuurd.
Daarnaast is de BalanceBox serie uitgebreid met twee handige accessoires, namelijk een vloersteun en een trolley. U vindt de BalanceBox in een nieuwe prijslijst.
2. Per 01-09-2017 is SmartMetals gestopt met de distributie van Element One. Lopende orders worden uiteraard gewoon uitgeleverd, maar voor nieuwe orders brengen we u graag rechtstreeks in contact met de fabrikant.

 

 

Aluminium DGUV stackframes

SmartMetals' nieuwste serie stackframes zijn gemaakt van aluminium en daardoor licht in gewicht, beter te handelen en makkelijker te transporteren. De bouwwijze van deze stackframes is conform de DGUV (voorheen BGV-C1) normering en ze zijn recentelijk TüV goedgekeurd. Een extra pluspunt van deze stackframes is het afneembare voorste deel waardoor ook perfect gebruik gemaakt kan worden van projectoren die zijn voorzien van een ultra short throw objectief.

 

NIEUW: Nu ook verkrijgbaar voor de Epson L Serie en NEC PA Serie.

 

Meer lezen >>

 

 

Light Serie vloer statieven en trolleys ook in zwart

SmartMetals heeft de verhuur uitvoering van de Light Serie vloersteunen verder ontwikkeld voor nog meer stabiliteit en gebruiksgemak.
De Light Serie trolleys en statieven voor vaste installatie zijn nu ook uit voorraad verkrijgbaar in het zwart.

 

Meer lezen >>

 


 

 

 

Your Visual Distributor