Panasonic Visual Solutions nieuwsbrief september 2017

02-10-2017

 

 

september 2017

Visual Solutions

 

 

Dit is de nieuwsbrief van september van het Panasonic Visual System Solutions-team, waarin u alles leest over het laatste nieuws, evenementen en ontwikkelingen op het gebied van projectors en schermen.

 

In deze nieuwsbrief:

 • De nieuwe MZ670-serie: ontworpen voor onderwijs en samenwerking
 • 20.000 lumen laserprojector wordt de kleinste en lichtste ter wereld
 • Panasonic en NovaLine brengen zanger tot leven
 • Nieuwe interactieve touchscreens worden de beste in hun klasse
 • De schermen van Panasonic houden de SNCF bij de les
 • Totale gemoedsrust met onze nieuwe HDVC-services
 • We laten al onze awards zien
 • Panasonic en het RIBA bouwen aan de toekomst

 

Projectoren

De nieuwe MZ670-serie: ontworpen voor onderwijs en samenwerking

Maak kennis met de flexibele en kosteneffectieve Solid Shine-laserprojectoren uit de MZ670-serie. De projectoren zijn ontworpen voor projectie op één scherm en voorzien van geavanceerde samenwerkingstechnologieën, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in het onderwijs en het bedrijfsleven.

 

De MZ670-serie, met een ontwerp dat weinig onderhoud vereist en een lichtbron voor laserlicht bevat die lang meegaat in combinatie met lcd-technologie, biedt een helderheid van 6.500 lumen en een uitmuntende WUXGA-beeldkwaliteit. Het compacte, lichtgewicht apparaat is superstil (28 dB), zodat alle aandacht op de presentator gericht blijft. De lenzen kunnen worden verwisseld (compatibel met lenzen uit de PT-EZ770-serie) waardoor de projector eenvoudig in iedere vergaderruimte of klaslokaal kan worden geïnstalleerd.

 

Met de optionele draadloze ET-WM300-module, een uitbreiding op de samenwerkingstechnologieën van de MZ670. met 5 GHz draadloze projectie van meerdere apparaten en beveiligde streaming, is samenwerking een fluitje van een cent.

 

Meer informatie >>

 

 

Projectoren

20.000 lumen laserprojector wordt de kleinste en lichtste ter wereld

De kleinste filterloze projector met ultrahoge helderheid ter wereld met de kleinste footprint van alle 20.000 lumen modellen die momenteel op de markt zijn, wordt naar verwachting geïntroduceerd in november 2017.

 

De PT-RZ21K is specifiek ontworpen voor verhuur, live entertainment, evenementenorganisatie en permanente grote locaties, en werkt 20.000 uur onderhoudsvrij. Een lichtbron met dubbele laser, ingebouwde redundantie en ononderbroken projectie, maakt dit de perfecte projector voor essentiële toepassingen die veel aandacht trekken.

 

Tevens is deze lichter en kleiner dan andere projectoren in zijn klasse, waardoor hij eenvoudig verplaatst kan worden zonder dat er een vorkheftruck voor nodig is. Omdat de projector 24/7 aan staat en er een lasertechnologie wordt gebruikt waarbij de beelden met de tijd veel minder kwaliteitsverlies hebben, blijkt de PT-RZ21K bedrijven veel lagere gebruikskosten te bezorgen.

 

Bekijk het aanbod >>

Casestudy

Panasonic en NovaLine brengen zanger tot leven

Panasonic Visual Systems en NovaLine hebben met behulp van een nieuwe technologie een levensecht hologram van André Hazes gecreëerd dat te zien was tijdens vier concerten te ere van de zanger.

 

Het hologram van de ster werd geprojecteerd op een nieuw en onzichtbaar NovaLine-scherm dat is geïnjecteerd met nanotechnologie. De beelden werden geprojecteerd met de PT-RZ31KEJ-laserprojector van Panasonic, een van de meest geavanceerde 30K-laserprojectors op de markt.

 

De ‘verschijning’ van André Hazes zorgde zowel voor verwondering als ontroering onder de fans die bij het concert aanwezig waren. Het scherm waarop het hologram werd geprojecteerd, ontworpen door nieuwkomer NovaLine, was onzichtbaar voor het publiek. Het scherm is geïnjecteerd met een speciale nanolaag die in combinatie met een laserlicht een buitengewoon helder en levensecht beeld creëert.

 

Lees hier de volledige casestudy >>

Professionele schermen

Nieuwe interactieve touchscreens worden de beste in hun klasse

Maak kennis met de twee nieuwe toevoegingen aan de BF1-reeks interactieve touchscreens.

 

Er zijn twee nieuwe schermen aan het aanbod toegevoegd: de TH-65BFE1 (65 inch) en TH-75BQE1 (75 inch) zijn beide interactieve touchscreens die zowel in de staande als liggende stand kunnen worden gebruikt.

 

De Panasonic Whiteboard Software bevat een reeks functies voor presentaties en bewerken om de aandacht van het publiek te trekken. Meerdere studenten kunnen gelijktijdig op het scherm schrijven, voor actieve deelname in het klaslokaal. Dit, in combinatie met het sterke beschermende glas en antiversplinteringsfolie, maken hem ideaal voor gebruik in het onderwijs.

 

Het scherm van 65 inch is perfect voor het klaslokaal, terwijl het scherm van 75 inch, met een 4K-resolutie ideaal is voor grotere ruimten. Beide schermen hebben externe luidsprekers aan de voorkant die ervoor zorgen dat alles duidelijk te horen is.

 

Deze betrouwbare en toch betaalbare schermen zijn ontworpen met het oog op samenwerking, waardoor ze ideaal zijn voor gebruik in een klaslokaal of bestuurskamer.

 

Bekijk hier de schermen >>

 

 

 

Casestudy

De schermen van Panasonic houden de SNCF bij de les

Het station St. Lazare is een van de oudste en drukste treinstations in Parijs. Het is een hele uitdaging om de ruim 1600 treinen en 650.000 reizigers die elke dag door het station heen komen in goed banen te leiden.

 

De renovatie van de controlekamer was tevens de perfecte gelegenheid om deze enorme klus eenvoudiger te maken. De schermen in de controlekamer moesten de medewerkers ook een analytisch overzicht van het hele netwerk geven en het voor de operators mogelijk maken om informatie uit verschillende bronnen te bekijken, zodat ze onder druk weloverwogen beslissingen kunnen nemen.

 

Panasonic raadde aan om zeven TH-55LF6W-schermen te gebruiken voor de controlekamer en een digitale displaywand met vier TH-47LF6W-schermen van 47 inch voor de crisiskamer. Met een ET-MWP100G Multi Window processor met 16 slots kan het team meerdere videobronnen weergeven met een Full HD-beeldresolutie terwijl een interactief TH-65LFB70-scherm van 65 inch is geïnstalleerd voor samenwerking en crisisbeheer.

 

Lees hier de volledige casestudy >>

Services

Totale gemoedsrust met nieuwe HDVC-services

Panasonic's nieuwe service- en reparatie-overeenkomst, het HDVC Premium Plus Contract, biedt u gegarandeerde ondersteuning voor uw HDVC-systeem.

 

Als er onverhoopt een fout optreed in uw eenheid, zorgt de Exchange Service van Panasonic ervoor dat er de volgende dag een vervangende eenheid naar u toe wordt gestuurd. Bovendien krijgt u toegang tot ondersteuning wanneer u deze nodig hebt. Eerstelijnsondersteuning vanuit de meertalige helpdesk in het VK is beschikbaar tussen 9.00 en 18.00 uur.

 

Technische ondersteuning is beschikbaar om u op afstand te helpen met technische problemen. Panasonic biedt ook een 24/7 testservice op afstand, die u kunt gebruiken wanneer u deze nodig hebt. Ook voert Panasonic firmware-updates op afstand uit wanneer er nieuwere versies zijn uitgegeven (met uitzondering van licentiegebaseerde functies).

 

Internationale awards

We laten al onze awards zien

Panasonic streeft er altijd naar hun technologie zo goed mogelijk te maken, zodat niets hun klanten in de weg staat om hun allerbeste werk te leveren.

 

En hoewel Panasonic druk bezig was met het ontwikkelen van toonaangevende technologie, hebben ze ook nog de tijd gevonden om een flink aantal branche-awards op te halen. Panasonic is trots op deze erkenning voor hun technologie en weet ook dat dit soort informatie uw klanten helpt bij het nemen van een beslissing. Daarom heeft Panasonic, om het nog eenvoudiger te maken, besloten om een hele webpagina aan al hun awards te wijden.

Meer informatie >>
 
Bekijk alle awards >>

Casestudy

Panasonic en het RIBA bouwen aan de toekomst

Het Royal Institute of British Architects, opgericht in 1834 voor ‘de Algemene bevordering van de civiele architectuur’, begint met de modernisering van haar audio-visuele architectuur.

 

Aangezien het RIBA jaarlijks honderden evenementen organiseert en conferentie- en tentoonstellingsruimte aanbiedt voor tot wel 400 afgevaardigden, is haar AV-technologie essentieel en vormt het de basis van talloze conferenties, productlanceringen en zakelijke vergaderingen.

 

Het RIBA wil overstappen naar een 4K-omgeving. De eerste stap is het installeren van een 98 inch 4K-beeldscherm van Panasonic (TH-98LQ70) in de receptie.

 

De hoge resolutie van de LQ-serie zorgt met ca. 8.290.000 pixels, of ongeveer vier keer het aantal pixels van een Full-HD scherm, voor uiterst gedetailleerde beelden. De LQ-serie is impactbestendig en kan 24/7 blijven werken.

 

Lees hier de volledige casestudy >>

Training Academy

Panasonic Visual Academy – komende trainingsdata

Panasonic's volgende trainingssessies voor schermen en projectoren zijn zojuist bekendgemaakt en geopend voor aanmeldingen. Ze zijn beschikbaar voor visual professionals die de relevante online cursussen op het trainingsplatform Panasonic Academy met succes hebben afgesloten. Met deze persoonlijke trainingscursussen voor certificering tilt u uw kennis van displays, projectors en Panasonic's nieuwste technologieën naar een hoger plan.

 

Trainingskalender najaar:

 

Trainingskalender oktober:

 • 17 okt 2017: Certificering visueel expert voor projectors
 • 18 okt 2017: Certificering gevorderd visueel expert voor projectors
 • 19 okt 2017: Certificering gevorderd visueel expert voor schermen

 

Alle trainingssessies vinden plaats in ons Europese trainingscentrum in
Wiesbaden (m.u.v. 26 september 2017) in kleine, praktijkgerichte, interactieve groepen.

 

Als u interesse hebt in de Panasonic Visual Academy en meer wilt weten of een plaats wilt reserveren, meld u dan hieronder aan.

 

Meer informatie en aanmelden >>

 

Your Visual Distributor