Bezoek Panasonic tijdens ISE 2018!

12-01-2018

 

 

januari 2018

Visual Solutions

 
Meld u aan voor gratis toegang › #PanasonicISE2018
 
 

 

Bezoek Panasonic in hal 1, stand 1-H20 en ontdek oplossingen die u de vrijheid geven om elke uitdaging aan te gaan in de entertainment sector, collaboration-, en onderwijssector.

 

Ontdek hoe Panasonic live events en indrukwekkende shows orchestreert met laserprojectie, uitvoerende kunstenaars, 3D-mapping, 4K- en IP-technologieën en hoe wij oplossingen brengen

voor geautomatiseerde video-opnames.

 

Meer informatie >

 

 

In een ruimte voor de publieke omgevingen richt Panasonic zich dit jaar op toepassingen voor musea en retail. Door hun one-to-one mobiele LinkRay-technologie te combineren met verschillende apparaten, zoals: laserprojectoren en displays, laat Panasonic u zien hoe u indrukwekkende en onvergetelijke ervaringen voor bezoekers kunt creëren.

 

Meer informatie >

 

 

Ervaar hoe studenten dankzij automatische opnames van lessen via IP niet meer gebonden zijn aan een leslokaal en hoe verbazingwekkend gedetailleerde 4K-beelden van meerdere videofeeds worden weergegeven op één projectiescherm om vervolgens online te worden gedeeld.

 

Meer informatie >

 

 

Test de interactieve vergaderruimtes en de apps voor het beheer van gedeelde zalen. Het vergaderen van de toekomst is nu te zien bij Panasonic op de ISE.

 

Meer informatie >

 

 

Kom naar de Panasonic stand en vraag een gratis toegangsbewijs aan voor ISE 2018:

 

1. Klik op de link hieronder om deelname aan het evenement te reserveren.

2. U ontvangt dan een bevestigings-e-mail met uw toegangscode.

3. Download vervolgens uw gratis toegangsbewijs op de ISE-website.

 

Meld u aan voor gratis toegang >

 

Panasonic hoopt u binnenkort te mogen verwelkomen tijdens ISE.

 

 

 

World Masters of Projection Mapping

Noteer de datum: 8 februari, 18.00 uur – EYE Filmmuseum

 

Als onderdeel van het Amsterdam Light Festival, presenteren ISE, de RAI en Panasonic de "WORLD MASTERS OF PROJECTION MAPPING". Panasonic biedt voor deze gelegenheid de kans aan vijf artiesten om de meest spectaculaire mappings te ontwerpen, die geprojecteerd zullen worden op het opvallende EYE Filmmuseum te Amsterdam door middel van RZ31- en RZ21-laserprojectoren met de meest perfomante helderheid op de markt.

 

Lees hier meer over deze indrukwekkende showcase >


business.panasonic.eu  

 

 

 

Your Visual Distributor