LG Business Solutions Nieuwsbrief Januari

31-01-2018

 

In deze nieuwsbrief laten wij u graag kennis maken met een aantal nieuwe displays in de LG product line-up.

 

LG op ISE 2018

Als ISE bezoeker zult u versteld staan van de verschillende unieke displays die LG zal presenteren. OLED zal wederom prominent aanwezig zijn op de stand.

 

Meld u aan voor de ISE met onze VIP-code 705037 en kom langs!

 

NIEUW: In Glass OLED

In-Glass OLED Wallpaper heeft een innovatief ontwerp, waarbij twee OLED-panelen rug aan rug worden geplaatst en vervolgens worden ingebed in een frame van gehard glas. Omdat het omringende glas transparant is, lijkt het OLED-display zwevend te zijn, waardoor een nieuwe dimensie van customer engagement in vrijwel elke ruimte wordt toegevoegd.

 

 

SH7DD-series

De SH7DD-serie is een nieuwe toevoeging aan de LG line-up. Dit model onderscheidt zich door de hoge lichtopbrengst van 700 cd/m2. Dit display is verkrijgbaar in de maten 43''/49''/55''.

 


 

TC3D-series

Met de meest geavanceerde ingebouwde touch-technologie (p-cap), biedt de TC3D-serie van LG tot 40 multi-touch punten. Deze oplossing is ook te zien op onze stand tijdens de ISE.

 

 

55VX1D

De nieuwe High Brightness VideoWall van LG onderscheidt zich van andere videowalls door de hoge helderheid van 1500 cd/m2. Uiteraard worden deze getoond tijdens de ISE.

 

 

65EV960H

De 65EV960H is 's werelds eerste interactieve WallPaper OLED Hotel TV. Dit model is zowel geschikt voor DVB-C als voor IP televisie. De WallPaper OLED biedt uw gast de beste kijkervaring en gebruiksgemak.

 

 

Your Visual Distributor