Hoogtepunten van de ISE 2018

19-02-2018

 

Hoogtepunten van de ISE 2018

 

Wat was het een mooie show dit jaar! De volgende hoogtepunten van de ISE 2018 willen we u zeker niet onthouden:


LG: LG toonde hun nieuwste transparante 55" OLED display. Dit model is geschikt voor diverse commerciële toepassingen. Bij de InAvation Awards won dit display de ‘Display Technology for Digital Signage’ award.

 

Nieuw is de ‘In Glass OLED’. Bij dit innovatieve ontwerp zijn twee OLED panelen rug aan rug geplaatst, en vervolgens ingebed in een frame van gehard glas. Door deze constructie lijkt het OLED display zwevend te zijn.


Philips: De nieuwe D-Line modellen van Philips trokken ook veel aandacht. Deze 4K Ultra HD displays bieden vele functies om flexibel uw content te tonen. Dankzij het ingebouwde Android OS zijn deze displays een krachtige, hoogwaardige alles-in-één oplossing voor o.a. bedrijven en onderwijsinstellingen.

Lees hier meer over de nieuwe D-Line van Philips.

 

Tevens komt Philips in de tweede helft van dit jaar met een ’Indoor’ LED wall met diverse pixel pitch.


BenQ: Ook de nieuwe BenQ ST860K imponeerde de bezoekers. Dit 86” 4K UHD display is voorzien van alle mogelijke functies en hulpmiddelen voor het gemakkelijk installeren en efficiënt beheren van content (X-Sign Cloud CMS).

 

Daarnaast hebben klanten en passanten dankzij een slimme technologie vanuit elke hoek perfect zicht op de content op het display.

Lees hier meer over de nieuwe BenQ ST860K.


WyreStorm: Naast diverse nieuwe producten, had WyreStorm ook belangrijk nieuws om hun bezoekers te verrassen. Vanaf 1 januari 2018 is de standaard garantie op WyreStorm producten nu 5 jaar! Dit geldt voor alle producten die vanaf 1 januari 2018 besteld zijn, en voor producten die nog binnen de bestaande 3 jaar garantietermijn vallen.

Lees meer over de nieuwe garantietermijn van WyreStorm.

Meer informatie over de diverse nieuwe WyreStorm producten.


World Masters of Projection Mapping 2018: In samenwerking met Panasonic organiseerde ISE dit spectaculaire evenement tijdens ISE 2018, als onderdeel van het Amsterdam Light Festival. De World Masters of Projection Mapping is opgezet als wedstrijd in 3D-videoprojectie, met als canvas het EYE filmmuseum in Amsterdam. Voor de projecties zelf werd gebruikgemaakt van de Panasonic RZ31 en de RZ21 laserprojectoren.

 

De winnende projectie kunt u hier bekijken.


AOPEN – Nieuwe DE3450 mediaplayer: AOPEN heeft de nieuwe DE3450 digital engine geïntroduceerd. De DE3450 is een professionele ultradunne, betaalbare fanless 4K2K@60p digital signage player.

 

  • Betaalbare kwaliteitsplayer met UHD weergave
  • Veel aansluitmogelijkheden (w.o. 2x HDMI en 2x Giga LAN)
  • Ultradunne, geluidloze (fanless) player
  • Met AOPEN AiCU (AOPEN Intelligent Control Unit)
  • TPM 2.0 encryption keys t.b.v. extra beveiliging
  • Watchdog timer

 

Download de brochure.

Bekijk de video met meer informatie over de AOPEN DE3450.

 

 

Your Visual Distributor