Canon introduceert nieuw en compact DLP laser model!

10-04-2018

 

Compact, kostenefficiënt en een hoge kwaliteit –
Canon introduceert de LX-MU500Z laser installatieprojector

Canon Europe introduceert vandaag de LX-MU500Z, een compacte, toonaangevende laser installatieprojector die ideaal is voor academische instellingen of bedrijfsomgevingen. Met 5.000 lumen, native WUXGA-resolutie, Digital Light Processing (DLP) paneel-technologie en een contrastverhouding van 2.500:1 is de LX-MU500Z de perfecte imagingpartner om kennisoverdracht in de collegezaal en presentaties in de boardroom tot leven te brengen.

 

Hoge helderheid en een uitzonderlijke beeldkwaliteit
De LX-MU500Z heeft een lichtintensiteit van 5.000 lumen om het helderste beeld te garanderen in een reeks aan uiteenlopende installatieomgevingen – van goed verlichte collegezalen tot open vergaderruimtes. De projector is uitgerust met een blauwe laser en een gele fosforschijf voor een scherpe, realistische kleurweergave en een hoge helderheid. De lichte en donkere delen op het scherm worden met een ongelooflijke nauwkeurigheid weergegeven, waardoor de LX-MU500Z onmisbaar is voor docenten die hun leerlingen visueel bij het lesmateriaal willen betrekken, voor het geven van de perfecte sales pitch of voor een impactvolle keynote tijdens een conferentie.

 

Met een native WUXGA-resolutie (1.920 x 1.200) levert de LX-MU500Z een ongelooflijk scherp resultaat met makkelijk leesbare tekst en vloeiende graphics en videobeelden. Deze native resolutie is perfect voor duidelijke en indrukwekkende presentaties, maar ook voor digital signage en entertainmentomgevingen. De hoogwaardige DLP-panelen geven de beelden een extra accent door het rastereffect te elimineren dat zich voordoet bij traditionele lcd-projectoren. De hoge contrastverhouding van de LX-MU500Z van 2.500:1 zorgt voor diepe, zuivere kleuren en een werkelijke reproductie van zwarte beeldvlakken, waardoor een verbeterde kijkbeleving wordt bereikt. De levensechte beelden zijn uitstekend om indruk te maken op nieuwe zakelijke relaties of de impact van een in-store demo te vergroten.

 

Toonaangevende flexibiliteit binnen de branche
De LX-MU500Z is compact en licht in gewicht, waardoor de projector eenvoudig is te installeren of te verplaatsen, zelfs in uitdagende installatieruimtes. Dankzij de laserlichtbron hoeft de LX-MU500Z niet te worden verplaatst om verbruiksmaterialen te vervangen – ideaal op een druk kantoor of een bruisende onderwijsinstelling. Met een geluidsniveau van slechts 35 dB kan de projector worden geïnstalleerd in de stilste omgevingen om een beeldprojectie te bieden die de aandacht niet afleidt.

 

Voor gemak in elke richting tussen 0 en 360 graden heeft de LX-MU500Z een grote lensverschuiving van +/-50%, projectie in portretstand en keystone correctie in vier hoeken. Dit betekent dat onder welke hoek de projector ook wordt geïnstalleerd, zelfs buiten de beeldas, de beelden zelf en hun geometrie kunnen worden gecorrigeerd. De LX-MU500Z wordt geleverd met HDBaseT, een industriestandaard voor het verzenden van HD-beelden, audio en besturingssignalen over lange afstanden en er kan een CAT5e kabel worden gebruikt met een lengte van maximaal 100 meter. Deze kenmerken zorgen ervoor dat de LX-MU500Z op elke plek kan worden geïnstalleerd waar langeafstandsprojectie vereist is, zoals in grote conferentieruimten of collegezalen. De ingebouwde LAN-poort kan worden gebruikt voor monitoring en bediening. Dit is vooral aantrekkelijk voor onderwijsinstellingen met een beperkt budget, omdat IT-medewerkers zo in staat zijn storingen eenvoudig in kaart te brengen, wat tijd en kosten bespaart bij het onderhoud.

 

Met vijf beeldmodi en twee instelbare gebruikersmodellen garandeert de LX-MU500Z dat alle geprojecteerde media nauwkeurig en visueel aantrekkelijk wordt gereproduceerd – essentieel voor gedetailleerde technische of medische colleges. De LX-MU500Z is ook in staat om verschillende typen 3D-signalen te ontvangen, waardoor heldere en fascinerende 3D-content kan worden weergegeven. Dit kan een geheel nieuwe dimensie toevoegen aan creatieve installaties of presentaties in collegezalen.

 

Kostenefficiënt en energiezuinig
De LX-MU500Z maakt gebruik van een blauwe laserdiode en een gele fosforschijf. Deze hebben een gebruiksduur van 20.000 uur – aanzienlijk langer dan andere lichtbronnen op basis van lampen. Omdat er geen onderdelen zijn die moeten worden vervangen, is de LX-MU500Z eenvoudig te onderhouden en goedkoop in gebruik. De kosten voor de LX-MU500Z worden verder geminimaliseerd door een direct aan/uit-lichtbron en een lager stroomverbruik in zowel de normale als de stand-by modus. Mocht zich bij de LX-MU500Z een storing voordoen, dan wordt conform de vijfjarige garantie van Canon de volgende dag gratis een vervanging geleverd. Dit beperkt de uitvaltijd en verlaagt de totale eigendomskosten.

 

Belangrijkste kenmerken van de LX-MU500Z:

 

  • Native WUXGA-resolutie (1.920 x 1.200 pixels)
  • 5.000 lumen
  • DLP-technologie
  • Blauwe laserdiode met gele fosforschijf
  • Gebruiksduur van lichtbron tot 20.000 uur
  • Keystone correctie in 4 hoeken
  • 5 jaar Canon-garantie (zie voorwaarden)
  • Gratis ‘next-day’ projector tijdens de garantieperiode

 

Your Visual Distributor