Panasonic Visual Solutions Nieuwsbrief Mei 2018

28-05-2018

 

 

Mei 2018
Visual Solutions

 

 

Welkom bij onze nieuwsbrief voor mei 2018. Zoals altijd brengt de Panasonic Visual-nieuwsbrief u de allernieuwste informatie over haar projectoren, displays, HDVC-systemen, opleidingsmogelijkheden en evenementen.

 

In deze nieuwsbrief:

 • Lecture Capture van Panasonic geeft studenten meer studiemogelijkheden
 • De nieuwe 3LCD draagbare projector VW360-serie is de helderste in zijn klasse
 • Wij blijven altijd innoveren. U wilt graag op de hoogte blijven
 • Webvergaderingen houden via Panasonics HDVC-systeem
 • InfoComm 2018
 • Lasertechnologie wijst de weg naar de toekomst in de Dublin City University
 • Panasonic Visual Academy – komende trainingsdata

 

Colleges vastleggen (Lecture Capture)

Lecture Capture van Panasonic geeft studenten meer studiemogelijkheden

Het opnemen en delen van online colleges groeit snel en lijkt de toekomst van het hoger onderwijs te worden. Het’ is een ‘win-winsituatie’ voor studenten en docenten: het geeft studenten meer studiemogelijkheden en universiteiten en hoge scholen bereiken een groter publiek, zelfs als iemand het college niet persoonlijk’ kan bijwonen. Omdat we beter leren als we iets zien, kan het gebruik van Lecture Capture ook tot 15% betere examenresultaten geven.

 

Lecture Capture van Panasonic via IP is een kabelvrije, geïntegreerde oplossing met onder andere video-opname, 4K-projectie, interactief schoolbord en online publiceren (via een partnerschap met Panopto).

 

Colleges kunnen worden opgenomen als video en vervolgens altijd en overal bekeken worden, als livestream of download. Eenvoudig te installeren software voor automatisch volgen volgt de spreker gedurende het college, waardoor’ een aparte cameraman overbodig is.

 

Meer informatie >>

Projectors

De nieuwe 3LCD draagbare projector VW360-serie is de helderste in zijn klasse

De lichtste, helderste draagbare projector in zijn klasse is nu beschikbaar, ideaal voor op school en kantoor. Deze projector levert 4000 lumen helderheid bij WXGA (de XGA-versie 4500 lumen), en combineert hoge beeldkwaliteit met een stille werking (slechts 29 dB) en betrouwbaarheid.

 

De PT-VW360 en PT-VX430 wegen slechts 3,3 kilo en zijn dus eenvoudig van lokaal naar lokaal te dragen en op te zetten. De focus op het scherm of het projectieoppervlak wordt automatisch scherpgesteld. De flexibele 1,6x zoomlens, het gebogen scherm en corner keystone correction zorgen ervoor dat projecteren onder een hoek eenvoudig is, op schermen tot 7,5 meter. De helderheid wordt automatisch aangepast aan de omgevingsverlichting zodat tekst en grafieken altijd duidelijk zichtbaar zijn.

 

De plug-and-play-verbinding zorgt voor extra gemak door projectie via HDMI®, USB-input vanaf de pc en USB-geheugenstick mogelijk te maken. Door gebruik van een optionele ET-WML 100-draadloze module kan beeldmateriaal zelfs via Wi-Fi geprojecteerd worden.

 

Meer informatie >>

 

 

AVG (GDPR)

U kiest uw nieuws. Wij sturen het op

De nieuwe AVG (GDPR) treedt op 25 mei in werking, waardoor het belangrijker dan ooit is om u op de hoogte te houden van het laatste technologische nieuws.

 

Bij Panasonic werken we altijd vernieuwend aan ontwikkelingen en upgrades om u het beste van het beste te leveren. Dat betekent ook dat we u op de hoogte en up-to-date houden. Daarvoor kunt u op de link klikken naar ons nieuwe aanmeldingscentrum. Daar kunt u kiezen om nieuws en informatie te ontvangen die’ relevant is voor uw bedrijf. En alles waarmee u voorop kunt blijven lopen.

 

Bezoek het nieuwe
aanmeldingscentrum >>

HDVC

Webvergaderingen houden via Panasonics HDVC-systeem

Het is nu mogelijk om mensen te verbinden via Skype met Panasonics’ HF Video Conference-systeem, en om op te nemen onder een bredere beeldhoek door middel van een nieuwe PTZ-camera.

 

De KX-VD170-camera levert soepele beelden met hoge resolutie (1080/60p) in Full-HD en onder een brede hoek. In combinatie met de optionele KX-VCZ170-plafondmontereing kan er onder een indrukwekkende horizontale brede hoek van 72,5° graden gewerkt worden. Voor extra flexibiliteit, pan, kanteling, (bereik: ±130°/kantelbereik: +90°/–25°), 12x optische and 10x digitale zoom staan eenvoudig wisselen tussen dichtbij en veraf projecteren toe. Dit maakt het ideaal voor grotere ontmoetingsruimten van 10 tot 20 mensen.

 

De afbeeldingen van hoge kwaliteit en het geluid van de Panasonic HDVC kunnen zelfs gecombineerd worden met de functionaliteit van elke webvergadering-software door gebruik te maken van een activeringssleutel en de USB-adapter uit de nieuwe KX-VCZ501-accessoireset.

 

Meer informatie >>

 

 

Case study

Lasertechnologie wijst de weg naar de toekomst in de Dublin City University

De Dublin City University (DCU) en Panasonic staan op het punt om een ambitieus partnerschap te beginnen, waarbij 200 miljoen euro in een nieuwe campus voor de stad geïnvesteerd wordt.

 

De kern van dit nieuwe initiatief is laserprojectietechnologie.

 

Eind december 2017 waren 150 lasers geïnstalleerd bij de DCU. De PT-RW330 LED/laserprojector van Panasonic werd gekozen voor seminarruimten, en de volledige laser PT-RW630 voor de grotere collegezalen.

 

"Panasonics lasertechnologie is aantrekkelijk door de geboden kwaliteit, de extreem lange levensduur en de lage onderhoudskosten. Vanuit het perspectief van de universiteit levert dit substantieel lagere eigendomskosten op,” aldus Declan Rafferty, Chief Operations Officer van de DCU.

 

Lees hier de volledige case study >>

Training Academy

Panasonic Visual Academy – komende trainingsdata

Panasonic's volgende trainingssessies voor schermen en projectoren zijn open voor aanmeldingen. Ze zijn beschikbaar voor visual professionals die de relevante online cursussen op het trainingsplatform Panasonic Academy met succes hebben afgesloten. Met deze persoonlijke trainingscursussen voor certificering tilt u uw kennis van displays, projectors en Panasonic's nieuwste technologieën naar een hoger plan.

 

Trainingskalender juni:

 • 12 juni 2018: Projector: Visual Expert-certificering
 • 13 juni 2018: Projector: Visual Advanced Expert-certificering
 • 14 juni 2018: Display: Visual Advanced Expert-certificering

 

Trainingskalender juli:

 • 3 juli 2018: Training voor nieuwe producten - Laserprojectortechnologie en eigenschappen
 • 4 juli 2018: Service & onderhoud-training inclusief overzicht van eigenschappen en functies (in het Duits)
 • 5 juli 2018: Service & onderhoud-training inclusief overzicht van eigenschappen en functies (in het Engels)

 

Alle trainingssessies vinden plaats in ons Europese trainingscentrum in
Wiesbaden in kleine, praktijkgerichte, interactieve groepen.

 

Als u interesse hebt in de Panasonic Visual Academy en meer wilt weten of een plaats wilt reserveren, meld u dan hieronder aan.

 

Meer informatie en aanmelden >>

 

 

Your Visual Distributor