Distributieovereenkomst met Kindermann GmbH

31-05-2018

 

Kerèn Presentatie Systemen sluit distributieovereenkomst met Kindermann GmbH.

Almere, juni 2018 - Kerèn Presentatie Systemen maakt bekend een distributieovereenkomst te hebben getekend met Kindermann GmbH. Kerèn zal per direct de producten van Kindermann in Nederland en België gaan distribueren.

Kerèn voegt met deze samenwerking een leverancier toe met een zeer uitgebreid productportfolio vol met innovatieve oplossingen. Enkele highlights uit het portfolio van Kindermann zijn o.a. draadloze presentatie systemen, CablePort oplossingen en kantoor AV-meubilair.

 

Marten van der Weerd, mededirecteur van Kerèn Presentatie Systemen ziet de producten van Kindermann als een goede toevoeging aan het al bestaande assortiment. "Met deze samenwerking maken wij ons assortiment nog completer en bieden wij onze dealers steeds vaker het gemak van one-stop-shopping. We zijn in staat een complete oplossing te bieden voor uiteenlopende audiovisuele projecten."

 

"We are very excited about the cooperation with Kerèn Presentatie Systemen. With this we have been able to gain a competent distribution partner for our product solutions. It is a further positive step on our expansion course in Europe”, says Timo Meißner, Managing Director of Kindermann.

 

Over Kerèn
Kerèn Presentatie Systemen is al ruim 18 jaar één van de grootste gespecialiseerde importeurs/distributeurs van Nederland op het gebied van presentatie apparatuur voor professioneel, zakelijk en educatief gebruik. De producten worden uitsluitend geleverd via professionele wederverkopers in de Benelux.

 

Over Kindermann
Kindermann is een Duits bedrijf met een traditie die teruggaat tot 1861. Kindermann is een toonaangevende expert op het gebied van presentatieapparatuur, maar ontwikkelt en produceert bovendien montage- en installatiesystemen , evenals media meubilair met geïntegreerde technische apparatuur.

 

Voor een overzicht van ons volledige Kindermann-assortiment klikt u hier.
Voor meer informatie kunt u natuurlijk ook contact opnemen met uw accountmanager of onze verkoop binnendienst op telefoonnummer: +31 (0)36 535 00 63. 

 

 

 

 

Your Visual Distributor