Philips nieuwsbrief september 2018

11-09-2018

 
 

Nieuwsbrief  09 / 2018

 
 

Corendon kiest voor 
Philips Mediasuite Hotel TV’s


Het grootste hotel van de Benelux, het Corendon Village Hotel Amsterdam, heeft op advies van SBIT Hospitality Services gekozen voor Philips Smart IP Hotel tv’s!

Het viersterrenhotel werd onlangs geopend en heeft 680 kamers, verspreid over drie gebouwen. Alle tv’s op de hotelkamers worden centraal aangestuurd via het UTP- en glasvezelnetwerk, welke zorg draagt voor de distributie van de tv-content. Vanuit de Philips CMND-server vindt het beheer plaats. Zo kan het hotel eenvoudig zenderwijzigingen doorvoeren, instellingen wijzigen en het menu op de tv’s aanpassen.

Wil je meer weten over de Philips Mediasuite Hotel TV’s?
 
Neem contact met ons op!
 
 

Museum Nationale Bank België brengt tentoonstellingen tot leven met Philips-displays


In een digitaal tijdperk waarin interactiviteit koning is, had het museum van de Nationale Bank van België een nieuwe manier nodig om haar publiek betrokken en enthousiast te houden. In samenwerking met Ocular, onze zakelijke partner, installeerden wij daarom vijf adembenemende 98 “-displays, software en custom audioguide-apparaten.

Het museum van de Nationale Bank van België biedt educatieve tentoonstellingen, gericht op de rol en taken die de Nationale Bank heeft in de maatschappij. Omdat het museum zich in een historisch gebouw bevindt en alle oude elementen in het gebouw behouden moesten blijven, werd hier tijdens de installatie uiteraard rekening mee gehouden. De schermen hangen twee meter boven de grond tussen twee pilaren. Door middel van de schermen en de interactie die een bezoeker hiermee kan hebben biedt het museum nu een spectaculaire ervaring. Het eindresultaat? Een aanzienlijke toename van het aantal bezoekers én meer betrokkenheid door geavanceerde, interactieve technologie.

Ook meer resultaat boeken met Philips-displays?
 
We vertellen je er graag meer over
 
 

Uitbreiding Q-line: beelden nu duidelijker dan ooit tevoren


Onze Q-line is uitgebreid! Er zijn nieuwe modellen aan de huidige lijn toegevoegd, waarvan de beelden vanwege 4K duidelijker zijn dan ooit tevoren.

Ook zijn de prestaties en betrouwbaarheid ongekend hoog en ligt het energieverbruik zeer laag, waardoor deze displays ideaal zijn voor projecten waarbij compromissen geen optie zijn. De nieuwe displays zijn beschikbaar in de maatvoering 49”, 55”, 65”, 75” en 86”. Ze zijn allemaal uitgevoerd in 4K (UHD) en Android SoC.

Verder hebben de displays ook nog eens een geïntegreerde HTML5-browser, IPS-panel, smartpower, control/support van de display via Teamviewer en alle denkbare aansluitingen zoals Analog D-sub, Dvi-D, HDMI, USB en RS232/LAN.

Alle highlights en specificaties van onze nieuwe modellen op een rijtje?
 
Bekijk ze op onze website!
 
 

Android developers laten met de nieuwe gratis Picstr app de unieke mogelijkheden zien voor Digital Signage.


Toon jouw content op de meest eenvoudige manier en beheer dit vanaf elke plaats ter wereld, vanaf elk moment op de dag en op elk gewenste display. Maak kennis met Picstr!

Met Picstr upload jij jouw media eenvoudig vanuit de cloud naar alle professionele Philips-monitoren, welke voorzien zijn van Android SoC of OPS. Het voordeel voor de eindgebruiker?
  • Picstr integreert naadloos met alle Philips Professional Displays (SoC /OPS).
  • Het beeldscherm- en configuratiebeheer is zeer eenvoudig en gestroomlijnd.
  • Picstr is zeer veilig in gebruik vanwege de tweewegverificatie.
  • En je kunt gebruik maken van de bekende clouddienst Dropbox.
Nieuwsgierig? 
 
Lees er meer over
 
Copyright © Philips 2018. Alle rechten voorbehouden.

 

Your Visual Distributor