Nieuwe BenQ 4K UHD-laserprojector

21-12-2018

 

De 4K HDR-laserprojector LK990 maakt gebruik van BenQ's duurzame DLP-technologie. Gecertificeerde 4K UHD-technologie levert een superscherp beeld bij elke project. Gecombineerd met innovatieve HDR-technologie en een toonaangevende lichtbron, levert de LK990 effectieve en visueel indrukwekkende projecties, vooral in grote zalen of conferentiezalen.

Alle BenQ BlueCore-projectoren maken gebruik van laserlichtbronnen die tot 20.000 uur onderhoudsvrij kunnen werken, waardoor lampvervanging en onderhoudskosten minimaal zijn. Geavanceerde functies, zoals de grote H / V-lensverschuiving, de 1,5 x zoomlens en de mogelijkheid om het te installeren in een straal van 360 ° die vrij is van het scherm, maken het de ideale projector voor een verscheidenheid aan situaties.

 

De LK990 is natuurlijk compatibel met alle moderne interfaces en populaire netwerkbesturings- en beheersystemen. Bovendien biedt de LK990 met zijn HDBaseT via een enkele CAT5-kabel een verbinding met verschillende bronnen, zoals pc's en laptops.

 

Specsheet

 

Your Visual Distributor