Registeer je nu via Panasonic voor de ISE

21-12-2018 - Amsterdam RAI
Bezoek Panasonic in hal 1, stand 1-H20
 
Om de nieuwste technologieën van Panasonic te ontdekken die u de vrijheid geven om te entertainen, communiceren, samen te werken en te onderwijzen. Laat u meeslepen in projectie-ervaringen waar u helemaal in op gaat, loop door onze hightech winkelstraat, neem een kijkje in de collegezaal van de toekomst en ontdek hoe het voelt om samen te werken in onze hightech vergaderruimtes.
 

 

De vrijheid om te entertainen

Eén blik op onze revolutionaire schermen is voldoende om u een reis om de wereld te laten maken. Bekijk met open mond hoe verschillende locaties tot leven worden gebracht met de bestverkopende producten voor live entertainment in de branche, zoals laserprojectie, 4K- en IP-technologieën en geautomatiseerde video-opnames. We zullen ook een nieuwe benadering presenteren voor het creëren van geconnecteerde oplossingen tussen projectie en mediaservers. U kunt de show ieder uur bekijken.

 


De vrijheid om te verbinden

Dit jaar brengen we de winkelstraten naar ISE. Kuier rond en ontdek de videowand die met u communiceert terwijl u erlangs loopt - en check onze interactieve winkels die zijn uitgerust met de laatste 4K touch-displays of transparante schermen die etalages kunnen omtoveren tot indrukwekkende projecties. U zal ook meer te weten komen over het type publiek dat onze winkels bezoekt dankzij onze intelligente videostatistieken.

Zorg er ten slotte voor dat u een bezoekje brengt aan onze kunstgalerij, waar de 4K-schermen uit onze nieuwe EQ1-serie en de PT-RQ22 er samen voor zorgen dat niets is wat het lijkt.

 


De vrijheid om te onderwijzen

Dacht u te weten hoe een collegezaal eruitziet? Dan kunt u nog wel eens voor verrassingen komen te staan. Bezoek onze toekomstgerichte ‘opschaalbare’ collegezaal. Deze onderwijstrend, die net van de Amerikaanse universiteiten is komen overwaaien, zet studenten weer centraal in het leerproces door technologie toe te passen die ze helpt samen te werken en problemen in kleine groepen op te lossen en aan hun medestudenten te presenteren. Probeer onze interactieve schermen en projectoren uit om te zien hoe onze nieuwe technologie deze nieuwe onderwijsmethode ondersteunt.

 


De vrijheid om samen te werken

We hebben een oplossing waarmee beter kan worden samengewerkt in vergaderruimtes. Neem een kijkje bij onze robuuste professionele schermen die zijn ontworpen voor zakelijke omgevingen - waaronder ultra-HD, ingebouwde, interactieve whiteboards, touchscreens voor kosteneffectieve samenwerking en grote 4K-schermen van premium-niveau die uitermate geschikt zijn voor zakelijke toepassingen. We combineren ook video-opnametechnologieën en lcd-laserprojectie om volledig geactualiseerde omgevingen voor samenwerking te creëren.

 

REGISTREER U VOOR GRATIS TOEGANG >

 

 

Your Visual Distributor