Introductie en demonstratie Panasonic VMZ-serie

22-02-2019
 
22 februari 2019
Zoals waarschijnlijk bij u bekend, is Panasonic o.a. binnen het onderwijs en bedrijfsleven één van de grootste leveranciers op het gebied van professionele projectoren. De meest recente toevoeging is de VMZ-serie. Deze serie was al te zien op ISE 2019 en is vanaf begin maart* ook echt leverbaar.
Deze nieuwe serie bestaat uit hoogwaardige kwalitatieve LCD laser projectoren beschikbaar van 4.500 tot 6.000 Lumen met WUXGA en WXGA resolutie. De PT-VMZ60 is zelfs ’s werelds lichtste en kleinste 6.000 Lumen LCD projector. Met de aantrekkelijk prijsstelling, lange levensduur, unieke specificaties én uitgebreide garantievoorwaarden is deze projector uitermate geschikt voor diverse toepassingen.

Uiteraard stellen wij u graag in staat om  de projector (alvast) te kunnen tonen aan uw klanten en/of intern binnen uw bedrijf. Want: zien is geloven!

Vanaf heden heeft Panasonic een PT-VMZ50 demo projector ter beschikking. Mocht u deze unit voor een bepaalde periode willen gebruiken voor demonstratie(s), dan is dit mogelijk.

De volgende informatie ontvangen wij dan graag van u:
      •    Datum gewenste demonstratie periode
      •    Soort evenement (demo dag, shoot out, klantbezoeken)

U kunt de demo projector hier aanvragen.

We verwachten veel animo, dus wees er op tijd bij! Mocht uw gevraagde datum niet meer beschikbaar zijn, zullen wij in overleg met u een nieuwe datum afspreken.

Naast de nieuwe VMZ-serie heeft Panasonic nog vele andere modellen beschikbaar.
Combineren met andere demo modellen behoort ook tot de mogelijkheden.

Uiteraard zijn wij ook ten alle tijden bereid om u ter plaatse te ondersteunen tijdens de demonstratie(s).

We zien uw aanvraag graag tegemoet!
 
Meer informatie >>   Lees hier de brochure >>  

* De PT-VMZ60/PT-VMW60 zijn pas vanaf juni beschikbaar.

Your Visual Distributor