Introductie: Neets Collabo - Videoconferencing Soundhub

02-05-2019

 

 


Ready. Set. Collaborate!

Direct starten - geen vertragingen, geen stress! 

Breng uw laptop naar de vergaderruimte en begin meteen. Het enige wat u hoeft te doen is uw laptop te verbinden met de Neets Collabo middels een meegeleverde USB-kabel. U bent direct klaar voor uw videogesprek!
 

Verbeterde audio 
De ingebouwde luidsprekers in de Neets Collabo hebben een spraakverbeterende technologie die zorgt voor een uitstekende geluidskwaliteit tijdens een videogesprek. Twee ruisonderdrukkende omni directionele microfoons vangen geluid op vanuit elke richting, zodat iedereen in een vergadering gemakkelijk kan communiceren. Ongeacht waar deze personen zitten.
 

Breed gezichtsveld in HD

Videoconferencing met de Neets Collabo is het beste alternatief voor een persoonlijke vergadering. De meegeleverde Logitech-camera neemt superscherpe video op, ongeacht de lichtomstandigheden. 1080p HD-resolutie, 90-graden gezichtsveld en 4x digitale zoom zorgen voor een hoge beeldkwaliteit waarbij iedereen in de vergadering duidelijk zichtbaar is.


Werkt met elke opstelling 
U bent volledig vrij om de software en hardware te kiezen die u in uw vergaderruimte wilt gebruiken. Neets Collabo is compatible met elke vorm van videoconferentiesoftware en elk type display. De USB-verbinding zorgt ervoor dat u elke laptop naar de vergadering kunt meenemen.

 

Eenvoudige en flexibele installatie 
De Neets Collabo is ontworpen om overal en in elk type vergaderruimte te passen. De Collabo wordt geleverd inclusief muurbeugels en boorsjabloon, zodat u het gemakkelijk onder uw display kunt monteren. Als alternatief kunt u de meegeleverde rubberen voetjes bevestigen en de Neets Collabo op een tafel of plank zetten.


Stappenplan Neets Collabo
1. Sluit uw laptop aan op de Neets Collabo middels de meegeleverde USB-kabel 

2. Schakel uw monitor in 

3. Dupliceer het bureaublad van uw laptop 

4. Open de gewenste toepassing voor videovergaderingen (Skype etc.)

5. Start uw online vergadering!

 

Beschikbare downloads

Brochure

Handleiding

Docklight bestand

Video

 

Meer informatie over de Neets Collabo kunt u hier vinden of op de Neets website.

 

 

 

Your Visual Distributor