Canon introduceert drie verbluffende draagbare projectoren

04-07-2019


Licht in gewicht, helder en schitterend: drie projectoren met één hoge standaard
 

Voor professionals die op zoek zijn naar draagbare projectoren voor het onderwijs, het bedrijfsleven en creatieve omgevingen, bieden de LV-WU360, LV-WX370 en LV-X350 een keuze uit WUXGA-, WXGA- of XGA-resolutie voor heldere, duidelijke beelden plus een lamp met een lange levensduur en lage totale gebruikskosten. De LV-WU360, LV-WX370 en LV-X350 zijn aanvullingen op het draagbare assortiment en beschikken over een lamp die meer te bieden heeft in vergelijking met de concurrentie, met een gebruiksduur van maximaal 20.000 uur in de ecomodus.
 

 

Beschikbare accessoires


Belangrijkste kenmerken


Waarom introduceert Canon het nieuwe LV-assortiment?
Eenvoudig te verplaatsen
De drie projectoren zijn met een gewicht van iets meer dan 3 kg en afmetingen van 345 x 261 x 99 mm compact en licht. 
Alle drie de projectoren kunnen na het uitschakelen direct worden verplaatst dankzij een interne ventilator.
Uitstekende beeldkwaliteit
De 3x LCD-technologie biedt uitstekende afbeeldingsreproductie, terwijl de verschillende modellen met een lichtopbrengst van respectievelijk 3.500, 3.600 en 3.700 lumen heldere beelden met een hoog contrast leveren.
Betrouwbaar en zuinig
Duurzame lampen werken tot 20.000 uur in de eco-modus, met een vermogen van iets meer dan 310 W in bedrijf. Alle drie de projectoren verbruiken slechts 0,4 W in de stand-bymodus.
Flexibel en gebruiksvriendelijk
Dankzij de handmatige zoom en scherpstelling voor schermgroottes van 30 tot 300 inch kunnen de projectoren in verschillende omgevingen worden gebruikt, bovendien helpen de trapeziumfoutcorrectie en geometriecorrectie bij het instellen van de projector.
 

Belangrijkste doelgroepen

 


ONDERWIJS
Voor klaslokalen zijn heldere projectoren nodig die ook gedetailleerde beelden met een goed contrast kunnen produceren. Maar de aanschaf van projectoren is vaak gebonden aan een strikt budget, waardoor de klant bijzonder prijsbewust is. Door de mogelijkheid om de projector onmiddellijk na het uitschakelen weg te zetten of te verplaatsen, kan het apparaat eenvoudig van klaslokaal naar klaslokaal worden verplaatst.
De LV-X350 biedt een compacte oplossing met een hoge helderheid voor gebruikers met een infrastructuur voor oudere XGA-resolutieprojectie en de LV-WX370 en LV-WU360 bieden de ideale mogelijkheid om te upgraden naar een hogere resolutie.


ZAKELIJK
Vergaderruimten en kleine directiekamers zijn omgevingen waar een helder, duidelijk beeld nodig is. Door de mogelijkheid om de projector onmiddellijk na het uitschakelen op te bergen of te verplaatsen, kan de projector eenvoudig van de ene naar de andere vergaderruimte worden verplaatst. De lamp met lange levensduur biedt een uitstekende duurzaamheid en lage totale eigendomskosten.


Garantie

Deze projectoren worden ondersteund door een garantie van 3 jaar en een gratis lampaanbieding voor meer gemoedsrust,  minder uitvaltijd en lagere totale eigendomskosten.

 

Extra informatie
Brochure
Overzicht Canon LV-serie

Canon projectoren website

Garantie

 
Er zijn geen producten gevonden
Aantal per pagina: 25 | 50 | 100
Vergelijken
Vergelijk de geselecteerde producten.
Vergelijken

Your Visual Distributor