Panasonic heeft primeur met projectoren met RGB-led technologie

30-07-2019

 

Panasonic heeft op de audiovisuele vakbeurs InfoComm 2019 een uitbreiding van zijn assortiment projectoren aangekondigd. De 1-chip DLP® PT-LRZ35-serie, bedoeld voor toepassing in samenwerkingsomgevingen, is de eerste serie projectoren waarin RGB-ledlichtbronnen worden gebruikt.
 

De 3500 lumen projectoren leveren heldere en scherpe beelden die aantrekkelijk zijn voor het publiek. Dankzij de nieuwe RGB-ledtechnologie breken de kleuren niet meer. De projector kan daardoor onmiddellijk worden gebruikt. Binnen een seconde na het aanzetten van de projector, is er al beeld.
 

De projectoren zijn via HDMI-MHL makkelijk met mobiele apparaten te gebruiken. Dankzij HD-mirroring kunnen gebruikers de projectoren veel eenvoudiger installeren en informatie delen. Dit is essentieel voor gebruikers die op wisselende locaties moeten werken en daar met verschillende connectiviteitsniveaus te maken krijgen. Het filterloze ontwerp met afgedichte optische eenheid en stofbestendige behuizing zorgt voor een stabiele, onderhoudsvrije werking tot wel twintigduizend uur. De projector is daarom zeer geschikt voor gebruik in collegezalen,
kleine klaslokalen en presentaties in de bedrijfs- en onderwijssector.
 

“De werkomgeving en het onderwijs worden steeds meer gedigitaliseerd. Gebruikers zijn daarom op zoek naar gemakkelijk te bedienen projectoren waarmee ze onderweg beelden van hoge kwaliteit kunnen laten zien”, zegt Thomas Vertommen, European Product Manager voor Panasonic Business. “Een projector uit de PT-LRZ35-serie is daarvoor een kostenefficiënte oplossing. Het zijn de eerste Panasonic-projectoren met de RGB-led technologie en compacte afmetingen, waardoor hij gemakkelijk te vervoeren is.”
 

De PT-LRZ35-serie bestaat uit 2 modellen - PT-LRZ35 (WUXGA) en PT-LRW35 (WXGA) - en is vanaf Q3 2019 verkrijgbaar

 

Your Visual Distributor