Nieuwsbrief Panasonic Visual Solutions - September 2019

20-09-2019

 


Welkom bij onze nieuwsbrief van september. Deze maand zijn we druk bezig geweest met het uitbreiden van ons assortiment projectoren en displays. Lees verder om te ontdekken wat deze nieuwe oplossingen voor u kunnen betekenen en blijf op de hoogte van het laatste nieuws uit de sector en van onze trainingsmogelijkheden.

Onderwerpen:

> Projectietechnologie maakt indruk op de "One Year to Go"-ceremonie voor ‘Tokyo 2020’

> Doe meer in krappe ruimten met onze nieuwe short-throw, zero-offset-lenzen 

> Veiligheid van projectoren die op lasers zijn gebaseerd in de schijnwerpers  

> Bereid u voor op de kleinste 50klm, 4K-projector ter wereld 

> Training voor professionals op het gebied van visuele technologie
 

 

Projectietechnologie maakt indruk op het publiek op de "One Year to Go"-ceremonie voor ‘Tokyo 2020’
Panasonic kondigde aan dat zijn met realtime tracking- en projectie-mapping compatibele projector gedurende de "One Year to Go"-ceremonie, die in juli werd gehouden, voor een videopresentatie is gebruikt. Tijdens de openingspresentatie genoten deelnemers van een videoprojectie die een snel dansende danser volgde.

De realtime tracking- en projectie-mapping-technologie van Panasonic realiseert de laagste latentie van de branche, slechts 0,0016 seconden tussen het detecteren van de positie van een object en het verzenden van beelden*.


*Volgens onderzoek van het bedrijf per 24 juli 2019

 

Lees meer Panasonic nieuws altijd als eerste op LinkedIn

 

Doe meer in krappe ruimten met onze nieuwe short-throw, zero-offset-lenzen

Wilt u in kleine ruimtes een beter beeld tot stand kunnen brengen, dan zijn onze short-throw, zero-offset-lenzen de perfecte oplossing.
 

De Panasonic ET-DLE020 (0,280-0,299:1 in WUXGA) is de eerste zero-offset ultra-short-throw-lens ter wereld met zoom en shift.
Deze lens is ontworpen om op alle Panasonic 1-Chip DLP-projectoren te passen. De lens zorgt voor grote afbeeldingen vanaf kleine afstanden – en is uitstekend geschikt voor gelegenheden
met weinig ruimte of een laag plafond.

 

De Panasonic ET-D3LEU100 ultra-short-throw-lens (0,370:1 in WUXGA) en de Panasonic ET-D3LEW200 short-throw-zoomlens (0,645-0.850:1 in WUXGA), beide met zero-offset, tillen de veelzijdigheid van alle Panasonic 3-Chip DLP-projectoren naar een hoger plan. Met een groot instelvermogen na installatie bespaart u tijd en moeite, terwijl het L-vormige ontwerp ervoor zorgt dat uw publiek een onbelemmerd beeld heeft.
 

Al deze nieuwe lenzen zullen vanaf de herfst van 2019 verkrijgbaar zijn.
 


 
Meer informatie

 


Veiligheid van projectoren die op lasers zijn gebaseerd in de schijnwerpers 
De meeste projectoren van Panasonic die op lasers zijn gebaseerd werken met dezelfde afstands- en hoogte-instellingen als projectoren met conventionele lampen.

Alleen voor laserprojectoren met een hoge helderheid van meer dan 12.000 lumen die volgens de internationale veiligheidsnorm in de categorie met een hoger risico RG3 vallen, zijn speciale instellingen vereist. In dat verband mag zeker niet worden vergeten dat de mate van blootstelling aan licht bij de huidige Panasonic-projector met de hoogste helderheid nog steeds lager is dan bij direct zonlicht.

In een handige Panasonic-whitepaper wordt uitgelegd hoe u met een laserprojector uit een hogere risicocategorie kunt voldoen aan de aanbevolen installatievoorwaarden.

 

Meer informatie

 

Bereid u voor op de kleinste 50klm, 4K-projector ter wereld

De aankomende Panasonic PT-RQ50K is een alles-in-één projector die gemaakt is om met gemak en geruststelling adembenemende belevenissen te creëren. Het is de combinatie van onze beste beeldkwaliteit en bewezen betrouwbaarheid.
 

De projector biedt een native 4K-resolutie (4096 x 2160) van 50.000 lumen, met een blauwe en rode laser/fosfor-lichtbron en een onderhoudsvrije levensduur van 20.000 uur.
 

Eenvoudig te installeren en te gebruiken, met ingebouwde software voor geometriebeheer (ET-UK20 en ET-CUK10), een nieuwe, eenvoudig leesbare lcd-monitor voor informatie, handgrepen voor eenvoudig vervoer, ingebouwde oogjes om zonder huurframe op te hangen en een verbeterde, stevige lensmontage.


Wij introduceren ook een nieuwe lijn met RQ50-compatibele lenzen (met een throw-ratio van 1,98 to 7,69): de ETD3QT500, ET-D3QT600, ET-D3QT700, ET-D3QT800 en ET-D3QW300.

 

Meer informatie

 


Training voor professionals op het gebied van visuele technologie 
Onze volgende trainingssessies voor displays en projectoren zijn geopend voor aanmeldingen.
Deze sessies zijn beschikbaar voor visuele professionals die zijn geregistreerd bij ons partnerprogramma en die de relevante onlinecursussen op het trainingsplatform Panasonic Academy met succes hebben afgesloten. Met onze persoonlijke trainingscursussen voor certificering tilt u uw kennis van displays, projectoren en onze nieuwste technologieën naar een hoger plan.

 

Lees er meer over en registreer u hier

 

 

 

     

 

Panasonic System Communications Company Europe, een divisie van Panasonic Marketing Europe GmbH. 

Panasonic Marketing Europe GmbH is een in Duitsland geregistreerd bedrijf met een hoofdkantoor in Hagenauer 

Strasse 43, 65203 Wiesbaden, Duitsland. Ingeschreven in AG Wiesbaden HRB 13178
Copyright ©2019 Visual System Solutions

 

 

 

 

 

Your Visual Distributor