Nieuwsbrief LG - april 2020

23-04-2020
 

 


In deze nieuwsbrief presenteert LG de nieuwe catalogi voor LED en Digital Signage. Hierin vindt u alle informatie over de
product lijnen, waaronder de belangrijkste kenmerken, specificaties, afbeeldingen, en nieuwe producten.
Bent u benieuwd naar wat LG te bieden hebben? Download dan gauw de catalogi! 


Daarnaast introduceert LG met trots de gloednieuwe LG LED Cinema en leggen LG Key Accountmanagers Rob Boullart en Ryszek van Puyenbroek iets uit over respectievelijk het verlenen van Smart TV diensten en de mogelijkheden van de LG 130 inch All-in-One LED.

Tot slot, kondigen zij ook hun terugkerende traditie weer aan, de Zomeractie 2020. Zo hoopt LG deze zomer op te kunnen fleuren door voor geweldige producten te sparen!  
 
 

LG Digital Signage LED Catalogus

Hierin vindt u informatie over onze LED productlijn. Bent u al op de hoogte van onze nieuwe producten waaronder de LG LED Cinema? 
Download hier de catalogus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

LG Digital Signage Catalogus

Speciaal voor u hebben wij al onze Digital Signage producten op een rij gezet. Benieuwd naar de specifitacties? In deze catalogus vindt u de antwoorden op al uw vragen.
Download hier de HR versie
Download hier de LR versie

 

 

De nieuwe LG LED Cinema

De nieuwe LG LED Cinema is gelanceerd. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit scherm? Download dan nu de datasheet!
Lees verder..

 

Het antwoord op de vraag naar smart-tv

Key Accountmanager Rob Boullart legt in deze blog uit waar zakelijke dienstverleners rekening mee moeten houden bij het aanschaffen en het gebruik van smart-tv's. 
Lees verder..

 

De LG 130-inch All-in-one LED

De beeldkwaliteit en geluidsbeleving van dit scherm legt een nieuwe lat voor visuele meetings. Key Accountmanager Ryszek Van Puyenbroeck legt het uit in dit artikel. 
Lees verder..

Zomeractie 2020!

Ook dit jaar zijn we terug met een gloednieuwe zomeractie. Door omzet te genereren kunt u punten sparen en deze omwisselen voor spectaculaire producten
Lees verder..

 


Copyright © 2020 , All rights reserved.

 

Your Visual Distributor