Nieuwsbrief BenQ - ICT in het onderwijs? EZ as pie!

27-05-2020

ICT in het onderwijs? EZ as pie!

Al jaren probeerden professionals leraren en docenten over hun handelingsverlegenheid heen te krijgen om met ICT te werken in het onderwijs. Vanwege COVID-19 kunnen en willen we niet meer zonder. Toch brengen al die mooie nieuwe tools ook uitdagingen met zich mee. Waar lopen scholen in het onderwijs het meest tegen aan? Hoe zorg je dat je bijblijft, maar ook ongehinderd verder kunt werken? Waar moet je op letten in je ICT-beleidsplan? In deze mail vindt je de laatste trends met betrekking tot digitalisering van het onderwijs voor het antwoord op de vraagstukken. Wij gaan uitdagingen graag samen aan!

Lees de blogpost
 
Een gezonde leeromgeving creëren

Gezonde en hygiënische omgevingen ondersteunen positieve leer- en samenwerkingsruimten en verzachten bij noodsituaties grotendeels de gezondheidsimpact op het school- en arbeidsleven. Om die reden zijn de BenQ RP-serie touchscreens geoptimaliseerd om scholen de meest gebruikersvriendelijke, voor de klas geschikte interface te kunnen bieden, die gezond leren en met elkaar samenwerken in het klaslokaal mogelijk maakt.

Het antibacteriële scherm heeft een meerlaagse coating van niet toxisch, duurzaam ionisch zilver, dat de meeste bacteriën op het schermoppervlak doodt en kruisinfectie of ziektes in het klaslokaal voorkomt. De antibacteriële eigenschappen van het ionisch zilver blijven effectief, zelfs na zorgvuldig reinigen of langdurig gebruik. Als je wil weten wat BenQ voor jouw organisatie kan betekenen, kun je contact opnemen door op de button te klikken.
Persoonlijk advies
Gratis demo
 
Actief leren, samenwerking en interactie bevorderen

Door COVID-19 is de communicatieaanpak veranderd naar afstandsonderwijs. Zo kondigde BenQ in april de lancering van EZWrite Live aan, waarbij we ons richten op het volledig betrekken en samenwerken van afstandsonderwijs. Zo had onze Field Application Engineer, Jasper van Oort, een drukke maand, waarin hij 5 verschillende how-to video's via EZWrite Live maakte. De informatieve video's zijn te bekijken via onderstaande afspeellijst.
 

Daarbij nodigen we je graag uit om iedere woensdag om 15:00 uur mee te kijken via ons YouTube-kanaal. Tijdens de livestream sessies bieden we tips & tricks hoe je snel aan de slag kunt met de '1,5 meter klassen' en onderwijs op afstand. Take it EZ. Samen gaan we het doen! Kijk je mee?

BenQ Livestream
 

Advies nodig?
 

Maken digiborden onderdeel uit van het ICT-beleidsplan van jouw school in 2020? Neem contact op via onderstaande knop voor een gratis en vrijblijvend advies over de mogelijkheden.

Liever persoonlijk contact? Dat kan natuurlijk ook. Onze onderwijsexperts staan voor jou klaar voor vrijblijvend persoonlijk advies of een gratis demonstratie van onze producten.

Neem contact op

Your Visual Distributor