Nieuwe Barco ClickShare firmware update v.2.6

20-10-2020

Laat u verrassen door de eenvoud en de hoge kwaliteit van uw draadloze, hybride vergaderingen met ClickShare Conference.

Download vandaag nog de nieuwe firmware v2.6 van september, installeer de bijgewerkte ClickShare App en krijg toegang tot een reeks nieuwe functies en verbeteringen van de functionaliteit. U hebt slechts één klik nodig...

 

  •     Eén klik om deel te nemen aan uw conferentie
  •     Eén klik om uw content te delen in de kamer en op afstand
  •     Een klik om te synchroniseren voor een hogere betrokkenheid

 

Eenvoudig, gemakkelijk, draadloos. Zo deelt ClickShare Conference de apps vanaf uw laptop op het kamerscherm en verbindt ze met de camera en de sprekers in de kamer voor betere vergaderingen. Houd uw apparaten krachtig, veilig en efficiënt, download de firmware vandaag nog en mis nooit de laatste verbeteringen.

We hebben ook functionaliteitsverbeteringen toegevoegd aan ons XMS Edge-platform voor extern beheer en nieuwe gevalideerde audioapparaten toegevoegd aan onze compatibiliteitslijst. Zorg ervoor dat u uw ClickShare Conference-apparaten registreert om 5 jaar SmartCare-dekking te ontgrendelen!

 

Houd uw apparaten krachtig, veilig en efficiënt, download de firmware vandaag nog.

 

 

 

Lees het gehele artikel op de Barco website. Ga naar: https://www.barco.com/nl/news/2020-09-29-update-your-clickshare-conference-software

 

Tevens vindt u hier de downloads voor de Barco ClickShare app en de Firmware update.

 

 

 

Your Visual Distributor