Philips nieuwsbrief - Oktober 2020

21-10-2020

 

Philips Professional Display Solutions (PPDS) nu ook op YouTube!
U kunt sinds kort Philips Professional Display Solutions ook terugvinden op YouTube.

Bekijk direct de nieuwsvideo van deze maand en abonneer u op dit kanaal.

 

 


 

Nieuw is de B-line display
De nieuwe B-line displays (leverbaar in 50”, 58”, 65”, 70” en 75”) zijn aan de laatste prijslijst toegevoegd.Deze nieuwe displays zijn gecertificeerd voor gebruik door o.a. Crestron Connect, Extron alsmede Neets en zijn o.a. voorzien van 2 x HDMI inputs.
 
Een waanzinnig mooie feature is de zogeheten “HDMI Hotplug Detectie”, waardoor deze display door elke gebruiker eenvoudig toegepast kan worden voor zowel een “kortstondige” presentatie (dat wil zeggen voor o.a. laptop gebruik)  alsook een permanente aansluiting (veelal bij videoconference toepassingen). De HDMI Hotplug detectie zorgt ervoor dat de display op de juiste input staat, en zorgt er tevens voor dat de display in standby gaat wanneer er geen signaal aanwezig is.
 

Ook is de display voorzien van een digitale TV tuner en IPTV met luidsprekers, en is zelfs voorzien van het Google O/S van waaruit elke Android App gedownload en toegepast kan worden.

Kortom een nieuwe krachtpatser heeft het  “spreekwoordelijke toneel” van de Audiovisuele wereld bereikt!!!

Link naar de video
Link naar de website

 


 

De line up van Philips LEDwall’s blijft groeien

Een groot aantal projecten in de gehele wereld zijn reeds vol tevredenheid van de eindgebruikers opgeleverd met Philips LEDwall producten. In Almere hebben wij een “Corona proof” showroom weten te realiseren, alwaar de gehele line up van LEDwall displays opgebouwd en klaar staat, alwaar u te allen tijde van harte welkom bent. In deze showroom staat o.a. opgesteld de 7000-, 8000-, en 9000 serie.
 

De 9000 serie is leverbaar in  27” panelen met een pixel pitch van 1,2mm – 1,5mm -1,9mm en 1000cd/m2 en word veelal toegepast in boardrooms en klaslokalen. Deze LEDwall panelen beschikken over Goldwire LED en EMC Class B.

De 8000 serie is leverbaar in 44” panelen (50cm x 100cm) met een pixel pitch van 2,8 – 3,9mm – 4,8mm en 1000Cd/m2 en word veelal toegepast in retail en openbare ruimtes. Deze LEDwall panelen beschikken over Goldwire LED en EMC Class A.

Nieuw in de line up is de 7000 serie. Dit is een multifunctionele LEDwall in een 2,4mm pixel pitch, welke leverbaar is in de maatvoering: Breedte  50 cm, 75cm en 100cm en hebben alle drie een hoogte van 25 cm.

Deze LEDwall panelen zijn leverbaar met “haakse hoeken” alsmede “45 graden hoeken” waardoor de display haaks alsmede concave gebouwd kan worden. De displays kunnen d.m.v. de optioneel beschikbare beugel heel eenvoudig en snel gemonteerd worden aan de “vierkante palen” welke o.a. vaak toegepast worden bij het “retail meubilair”!

Kenmerk van de 7000 serie is de zogeheten “Pixel monitoring”. Met deze technologie kan men veel eerder en sneller actie ondernemen om defecten te herstellen, en in veel gevallen eerder dan de opdrachtgever heeft waargenomen!


Voor meer LED informatie klik u hier

 


 

C-line MultiTouch PCAP displays

Aan de uitgebreide line up van Infrarood Touchscreens welke zijn voorzien van Android O/S zijn nu ook de zogeheten C-line touchscreens aan toegevoegd. 
 

Deze Touchscreens hebben een PCAP Layer (Capacatieve touch) en zijn voorzien van het Windows 10 O/S waarop reeds Microsoft Teams en
ZOOM zijn geinstalleerd.
De C-line is leverbaar in 55”, 65”, 75” en 86” en zijn voorzien van meerdere aansluitingen zoals o.a. 4x HMDI, Display Port en USB-C, heeft een Ultra HD resolutie en Edge to Edge glass voorzijde. De optioneel beschikbare dongle geeft u de mogelijkheid om zelfs draadloos te presenteren.

Deze modellen zijn leverbaar vanaf 1 november, project/prijs aanvraagen kunnen reeds worden gedaan.
 

Link naar de video

 

Your Visual Distributor