Vaddio nu gecertificeerd partner voor Barco CX series

23-10-2020

 

Vaddio is door Barco aangewezen als certified partner voor de Barco Conference series.

 

Vaddio biedt professionele video- en audioapparatuur welke eenvoudig te implementeren en te beheren zijn. Gebruiksvriendelijkheid staat voorop bij Vaddio. Mede hierdoor is het koppelen van Vaddio's oplossingen met Barco's nieuwste ClickShare Conference, de gemakkelijkste keuze voor uw (online) vergadering. Verander elke vergaderkamer in een BYOD-ruimte met de alles-in-één oplossingen van Vaddio en Barco.

De Barco ClickShare Conference maakt draadloos verbinding met uw device. In minder dan 7 seconden vergadert u met uw eigen favoriete vergadertool. (Teams, Zoom, Skype, Lifesize etc.)

Er zijn drie modellen van de Barco ClickShare Conference beschikbaar waaruit u kunt kiezen op basis van de grootte van de ruimte en productcapaciteiten (CX-20, CX-30 en de CX-50). De Vaddio All-in-One Conferencing Camera Solutions, waaronder de HuddleSHOT en de ConferenceSHOT AV, passen perfect bij de ClickShare Conference om klanten in verschillende vergaderomgevingen een geweldige vergaderervaring te bieden.
 

Lees hier meer

 

Een voorbeeld van een simpele configuratie:

 

Your Visual Distributor