Uitnodiging NETIO webinar - Maandag 23 november 2020

16-11-2020

 

 

In samenwerking met NETIO organiseren wij een webinar om u kennis te laten maken met de slimme power oplossingen van NETIO. Deze webinar zal plaatsvinden op maandag 23 november om 14.00 uur. Bij deelname aan deze webinar maakt u bovendien kans op het winnen van een NETIO PowerCable Modbus 101F. Het webinar is Engelstalig en zal ongeveer 60-90 minuten duren.

 

Aanmelden webinar >>   Overzicht NETIO producten >>

 

 

 

De slimme stopcontacten van NETIO kunnen worden bediend via LAN en Wi-Fi en zijn compatible met bijvoorbeeld Neets (drivers reeds aanwezig), Extron, Crestron en AMX.

NETIO, een Tsjechische fabrikant, heeft als doel om professionele stopcontacten te produceren welke eenvoudig, via een open API connectie, in elke configuratie zijn te integreren.

De API besturingsmogelijkheden zijn per uitgang te bedienen (Aan/Uit/Restart/Wisselen). Voor spanningsuitval zijn er ook gewenste inschakelfuncties beschikbaar (Aan/uit/Laatste status + inschakelvertraging).

Afhankelijk van het model is het mogelijk om nauwkeurige elektrische parameters op te vragen (A, W, kWh, TPF, V, Hz). Een ideale oplossing voor het vermogen beheer van uw elektronische apparaten.

De besturing kan middels verschillende API protocollen zoals bijvoorbeeld:
REST API, SNMP, MQTT, Modbus / TCP, etc.

 

 

Your Visual Distributor