Belangrijke informatie betreffende de Freespace FS-productlijn

12-02-2021

 

Bose informeert u graag over een ongelukkig probleem met de FreeSpace FS-productlijn, waardoor een tijdelijke stopzetting van de verzending van de FS2C en FS4CE vereist is.

 

Onlangs kreeg Bose feedback van klanten dat de installatie-ervaring - met name het aandraaien van de montageankers en het bevestigen van het rooster - slecht was. Bose kwam na verder onderzoek tot de ontdekking dat dit inderdaad waar was in een groot deel van recent geproduceerde FS2C- en FS4CE-eenheden. Hoewel dit geen veiligheidsprobleem vormt en geen invloed heeft op luidsprekers welke al zijn geïnstalleerd, kan Bose het product tijdelijk niet leveren i.v.m. deze slechte installatie-ervaring. Dit is de reden dat er een verzendingsstop ingesteld is op de FS2C- en FS4CE-modellen.

Houd er a.u.b. rekening mee dat dit GEEN invloed heeft op de modellen voor opbouwmontage of pendelarmaturen. Het is Bose zijn hoogste prioriteit om dit probleem zo spoedig mogelijk op te lossen en de levering van de plafondversies van de FreeSpace FS-productlijn te herstellen - echter is hier nog geen tijdschema voor. In de tussentijd kan Bose vervangingen aanbieden van de DesignMax- en FreeSpace DS-lijn. Deze aanbevolen vervangingen kunt u in onderstaand overzicht terugvinden.

Bose heeft er alles aan gedaan om te voorkomen dat extra lastige eenheden in het veld komen - maar als u uitzonderlijke problemen ondervindt bij het vastzetten van de ankers of het bevestigen van het rooster op een FS2C- of FS4CE-product, neem dan direct contact met ons op om een ​​vervanging te regelen. Nogmaals, dit betreft geen veiligheidsprobleem, aangezien zowel de ankers als het rooster stevig vastzitten als ze eenmaal zijn vastgedraaid - maar Bose is van mening dat het installeren ervan onaanvaardbaar moeilijk is geworden. Hoewel Bose het jammer vindt u dit slechte nieuws te moeten brengen, zijn ze er sterk van overtuigd dat zij u een betere installatie-ervaring verschuldigd zijn met de FreeSpace FS-lijn.

 


 

Your Visual Distributor