PPDS lanceert een gloednieuwe visuele identiteit

08-03-2021


PPDS, de snelstgroeiende leverancier van digital signage, led-displays en professionele tv-oplossingen in de AV-industrie, kondigt met trots de lancering aan van zijn gloednieuwe visuele identiteit en website op https://www.ppds.com

In de afgelopen twee decennia is PPDS snel geëvolueerd van een positie van nieuwkomer in een toch al zeer competitieve en drukke markt tot een gevestigd merk bij uitstek voor veel van 's werelds toonaangevende bedrijven en organisaties. Met het volledige assortiment professionele display-oplossingen van Philips (inclusief digitale borden, LED-displays en professionele tv's, allemaal in eigen huis gebouwd in de speciaal ontworpen productiefaciliteiten in zowel Europa als China), gekoppeld aan een toonaangevend en benijdenswaardig R & D-team.

PPDS is een merk dat bekend staat om het leveren van toegewijde, wereldprimeur oplossingen en diensten die de industrie beïnvloeden aan klanten in alle bedrijfssectoren, waaronder horeca, bedrijven, detailhandel, onderwijs en gezondheidszorg.

Het nieuwe PPDS-merk vervangt de bestaande identiteit van Philips Professional Display Solutions. PPDS is echter meer dan een simpele woordwijziging, het markeert een evolutie voor de organisatie, die haar voortdurende strategie voor sterke marktgroei weerspiegelt en haar positioneert als vooruitstrevende onderneming die zowel haar klanten als de sector als geheel ondersteunt.

Op de nieuwe website treft u alle informatie aan over het gehele Philips portfolio. Daarnaast beheert u online uw projectaanvragen en vraagt u zeer eenvoudig demonstratie modellen aan. Bovendien zijn er vele handige tools beschikbaar zoals brochures, software en een LED calculator.
Indien u nog geen login heeft voor deze website, kunt u deze vrij eenvoudig aanvragen via uw contactpersoon binnen Kerèn Presentatie Systemen.


 

 

Your Visual Distributor