Kerèn start samenwerking met Peerless-AV

12-11-2021

MORE THAN JUST MOUNTS
Al meer dan 80 jaar zijn passie en innovatie de drijfveren voor Peerless-AV. Met trots ontwerpen en produceren zij producten van de hoogste kwaliteit. Outdoor displays, complete geïntegreerde kiosks, videowall oplossingen, professionele trolleys en stands en nog veel en veel meer.
 
Samenwerken met een distributiepartner die waarde toevoegt aan het portfolio is van groot belang om klanten in de Benelux zo goed mogelijk te kunnen ondersteunen. Een partnership met Kerèn, meer dan goed uitgerust om haar klanten van de juiste technische ondersteuning te voorzien, is daarom een logische keuze.

Kerèn zal haar klanten goed adviseren over welke montage systemen zijn in te zetten en advies te geven rond indoor LED installaties, outdoor display oplossingen en geïntegreerde kiosk systemen.
 
Kerèn voegt Peerless-AV toe aan het portfolio om haar klanten te informeren over de best in class oplossingen die Peerless-AV te bieden heeft.

Meer weten over Peerless-AV? Klik hier voor meer informatie en ontdek waarom Peerless-AV de ideale partner is voor al uw montage-eisen.

Your Visual Distributor