LG Information Display Nieuwsbrief November 2021

25-11-2021

 

Beste Gertjan´╗┐,Wij houden je graag op de hoogte van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen op het gebied van Information Displays.
 
 
LG houdt u graag op de hoogte van het laatste nieuws en alle ontwikkelingen op het gebied van Information Displays.
 
Het einde van november is alweer in zicht en dat betekent een nieuwe nieuwsbrief met het laatste nieuws.
 
In deze nieuwsbrief vertelt LG u graag meer over de LG LWBC Series, de nieuwe eyecatcher van de Champs Elysées én Times Square. Daarnaast presenteren zij u graag de LG LAEC Series, die het maximale zal halen uit een meeting room. Verder verwijzen ze u graag naar de LG One:Quick Works, dé alles-in-één-oplossing voor online meetings. Tot slot nodigen zij u met een nieuwe video uit om hun showroom in Amstelveen te komen bezoeken.
 
Veel leesplezier!
 
 
Retailers zetten steeds meer middelen in om alle ogen naar hun etalages toe te trekken. Spraakmakende decorateurs met trendy kleuren en attributen, opvallende bestickering of lichtreclame.  LG gaat nog een stap verder met de LG LWBC Series. Als eerste premium merk lanceert het een indoor moduleerbar LED-scherm met een brightness van 3.500.
 
Vergaderen gaat vaak om het delen van de essentie van een verhaal om samen tot een betere werkwijze te komen. De LG LAEC Series tonen tijdens een meeting alle visuele informatie en maakt videoconferenties tegelijkertijd begrijpelijk voor iedereen. Het grote scherm en de ingebouwde speaker zorgen er voor dat video’s en gesprekken voor tientallen aanwezigen eenvoudig te volgen zijn.
 
 
 
Hybride werken is tegenwoordig niet meer weg te denken, en daarmee ook het videobellen. Videoconferenties zullen een belangrijk onderdeel blijven uitmaken van de werkdag. LG komt met de oplossing: LG One:Quick Works!
 
LG business solutions is constant bezig met de nieuwste innovaties op het gebied van indoor en outdoor toepassingen.  Wij willen je daarom van harte uitnodigen in onze showroom in Amstelveen om kennis te maken met de laatste ontwikkelingen in ons vakgebebied.
 
 
 
 

Your Visual Distributor