Kramer presenteert; UNIKat de universele Cat kabel

27-10-2016

De Cat kabel, een essentieel en onmisbaar onderdeel in meeste AV installaties van tegenwoordig. De nieuwe Kramer UNIKat kabel is speciaal ontworpen voor alle HDBaseT*, Kramer DGkat en 10G LAN toepassingen. Door de universele toepasbaarheid en scherpe prijsstelling van deze kabel is er geen noodzaak meer om meerdere soorten Cat bekabeling te gebruiken of op voorraad te houden.

 

Uitgevoerd als LSHF en met 23AWG afgeschermde aderparen, voldoet de UNIKat kabel aan de hoogste kwalitietseisen. Getest en gecertificeerd door testinstituut DELTA en getest, gecertificeerd en aanbevolen door de  HDbaseT Organisatie. De Kramer UNIKat kabel vormt hiermee de basis voor betrouwbare, compromisloze en gecertificeerde installaties.

 

Zoals u van ons gewend bent leveren we uit voorraad, tegen concurrerende prijzen. Korte levertijden voor grotere aantallen worden gewaarborgd door Kramers European Warehouse, gevestigd in Nederland.

 

Naast de UNIKat kabel, leveren we een compleet assortiment pluggen en tools voor een eenvoudige en snelle, verwerking van de kabel. Zie hiervoor onze prijslijst.

 

* Uiteraard ook zeer geschikt voor op HDBaseT gebaseerde systemen zoals bijvoorbeeld WyreStorm en PTN.

 

TIP:
Deze Cat6a kabel is, gezien de dikte van de aders (23AWG), niet geschikt voor standaard RJ45 en RJ45EZ pluggen. Hiervoor worden speciale afgeschermde RJ45 pluggen toegepast. Gezien de afwijkende constructie van deze pluggen adviseren we om geen gebruik te maken van een standaard krimptang. Deze beschadigt nl. de afscherming van de plug, waardoor de elektrische eigenschappen van de verbinding negatief kunnen worden beïnvloed. Kies daarom voor onze speciale krimptang of vraag ons bij twijfel om advies. De instructie video laat zien hoe eenvoudig het afmonteren met de juiste tools is.

 

 

 

Your Visual Distributor