Canon uitnodiging ISE 2017

23-01-2017

 

Van – 7 tot en met 10 februari – zal in de RAI-Amsterdam de vakbeurs Integrated Systems Europe 2017 plaatsvinden en wij verheugen ons erop om u kennis te laten maken met onze hoogwaardige Canon projectie oplossingen en camera’s die op onze stand door onze experts kunnen worden gedemonstreerd en worden toegelicht. 


Op onze stand zal o.a. de nieuwe Canon XEED 4K600STZ laser 4K-projector worden gedemonstreerd op een groot panoramisch koepelscherm om een fantastische immersieve beleving te creëren, daarnaast zullen we een innovatieve en creatieve 4K- Multiprojectie/blend oplossing op een 360 graden multimedia kolom laten zien. Ook bieden wij u de mogelijkheid om de nieuwste Canon camera’s zoals de XC15 en 5D Mk IV uitgebreid te komen bekijken.


Om uw gratis toegang op uitnodiging van Canon te verkrijgen, klikt u hier om u te registreren met de Canon Uitnodigingscode: 706290. Deze code is geldig tot 6 februari en kan onbeperkt door u of uw relaties worden gebruikt.     


We verheugen ons er op u op onze stand te mogen ontvangen en met u in gesprek te gaan over wat Canon projectie- of camera oplossingen voor u zouden kunnen betekenen.

Your Visual Distributor