Nieuwe projectiescherm-oplossingen van Projecta op ISE 2017

26-01-2017

 

 

Projecta blijft nieuwe oplossingen ontwikkelen voor nieuwe applicaties en dat kunt u zien op ISE. Wij kijken ernaar uit u op de show onze stand en nieuwe producten te laten zien, zoals: 

 

  • Projecta Extensa – een nieuw projectiescherm voor grotere ruimtes met een gespannen projectiedoek tot een breedte van 6 meter. Standaard met HD Progressive, een projectiedoek ontwikkeld voor 4K en UHD projectie en om het maximale uit uw projector te halen.
  • Projecta All-in-One Control Box – dit nieuwe accessoire biedt meerdere controle opties aan in één enkele box en kan gecombineerd worden met projectieschermen zonder ingebouwde RF-ontvanger. De mogelijkheden van dit accessoire zijn onder andere, RF, IR, potentiaal vrije contacten, trigger en een directe schakelaar.

 

 

 

Uw favoriete AV Merken op één plaats
 
Projecta deelt een stand met de andere Milestone AV Technologie merken - Chief, Vaddio en Da-Lite. Vaddio demonstreert de ConferenceSHOT AV en RoboTRAK. Da-Lite laat de nieuwe Fast-Fold NXT zien. Chief heeft Fusion Modula en Dynamic Height Adjust oplossingen. Mis het niet!     

 

Your Visual Distributor