Profiteer nu van 5% extra inkoopkorting
op het gehele Bose assortiment!

 

Sinds kort zijn wij door Bose Professional aangesteld als distributeur voor een deel van haar assortiment voor de Benelux markt. Ons Bose assortiment bestaat uit de Bose FreeSpace® luidsprekers en versterkers, en de Bose PowerShare® versterkers. We kunnen u hiermee nu een complete professionele oplossing aanbieden in beeld, geluid en aansturing. Wij laten u de mogelijkheden graag zien in onze eigen showroom of in de demoruimte van Bose in Purmerend! Zo kunnen wij u een goed advies geven van wat u nodig heeft voor uw project. Uiteraard kunnen wij ook meegaan naar uw klant voor een juist advies en wij kunnen u helpen bij het opstellen van een offerte. Daarnaast zijn wij voorraadhoudend, dus u heeft uw bestelling altijd snel in huis.

 

Bovendien bieden wij u nu tijdelijk 5% extra inkoopkorting op het gehele Bose assortiment! Deze actie loopt t/m 31 juli 2017.

 


Waarom kiezen voor Bose Professional? 

Sinds de oprichting van Bose in 1964 is Bose bezig met het opstellen van de standaard voor innovatie in vrijwel elk gebied van audio-technologie. Dankzij hun passie voor uitmuntendheid en sterke toewijding aan onderzoek, hebben ze door de jaren heen wereldwijd een reputatie opgebouwd als één van de meest gerespecteerde merken in geluid.

 

Beter geluid door onderzoek
Onderzoek, innovatie en inventiviteit vormen de essentie van Bose. Zij hebben hun succes te danken aan de zoektocht naar nieuwe methoden en ideeën buiten de vaste kaders. Bose heeft sinds zijn oprichting een uitzonderlijk sterke toewijding aan onderzoek, omdat zij vinden dat je alleen met behulp van onderzoek de acties van gisteren kunt omzetten in de realiteit van morgen.

 

 

Zij streven ernaar om dingen te vinden die, wanneer ze beter worden gemaakt, het leven van mensen verbeteren. Maar het is meer dan alleen onderzoek; Bose streeft naar uitmuntendheid in alles wat ze doen. In alles wat ze doen, van producten tot handleidingen van de producten tot hun klantenservice, geloven zij dat 'goed genoeg' slechts een beginpunt is.

 

Maar hun belangrijkste principe is misschien wel dat ze innovatie niet als een bestemming zien, maar als een reis waarvoor er steeds weer nieuwe ideeën van nieuwe reisgenoten nodig zijn.

 

Brede reeks van elegante luidsprekers
Een vooraanstaande reeks Bose-audioapparatuur biedt klanten over de hele wereld elke dag weer een warme, gastvrije ervaring.

 

Het assortiment luidsprekers is ontworpen voor veeleisende bedrijfsomgevingen. Bose-luidsprekers kunnen op discrete wijze in uw ontwerpschema worden gemonteerd. De meeste modellen zijn verkrijgbaar in zwarte of witte uitvoering. Sommige modellen zijn ook geschikt voor permanente openluchtinstallatie.

 

Alle Bose luidsprekers zijn ontworpen voor eenvoudige installatie, robuust gebouwd voor jarenlange service, en gedekt door onze vijf jaar garantie.

 

Brede spreiding van geluid
Kwaliteitsgeluid vult de ruimte zonder geluidsgaten en levert éénzelfde geluidservaring over de hele vloer.

 

Standaardbenadering:
De meeste luidsprekers van derden hebben geen egale geluidsspreiding. Om de ruimte met geluid te bedekken zullen de meeste merken extra luidsprekers toevoegen. Dit leidt tot hogere installatiekosten, meer luidsprekerkabels en een geluidssysteem dat in het plafond zichtbaar is.

 

Bose-benadering:
Bose plafondluidsprekers worden erkend in de professionele audiomarkt als de best klinkende luidsprekers met een bredere spreidingshoek. Hierdoor heeft u een volledige dekking met minder luidsprekers. Zelfs de kleine Bose luidsprekers leveren een geweldige prestatie.

 

De standaardbenadering:

 

De Bose-benadering:

Kwaliteit in geluidsystemen
De aanpak van Bose bij het ontwerpen van luidsprekers en systemen is gebaseerd op de overtuiging dat audioproducten bestaan om muziek bij iedereen, overal, binnen te laten komen en dat kwaliteitsgeluid zeer belangrijk is.

 

Over de hele wereld zoeken mensen hun comfort en inspiratie door muziek en woorden. Bose audiosystemen zijn ontworpen voor de eenvoud van de werking en maximale betrouwbaarheid. Visuele onopvallendheid is ook belangrijk. Het Bose-audiosysteem verdwijnt bijna in de omgeving, maar transformeert succesvol de geluidskwaliteit en de helderheid van de gesproken woorden.

 

Makkelijk in gebruik
De eenvoudig te bedienen wandregelaars zorgen voor gemakkelijke lokale volumeregeling en bronkeuze. De Bose audiosystemen minimaliseren personeelsinterventie.

 

Multi-zone
De Bose FreeSpace® versterkers leveren muziek en spraak desgewenst tot 4 zones of openbare ruimten.

 

5 jaar garantie
Wat uw situatie ook is, Kerèn Presentatie Systemen kan met behulp van Bose Professional een succesvolle totale oplossing bieden voor uw zakelijke geluidsbehoeften - volledig ondersteund door de unieke Bose Prestatiegarantie op luidsprekers en versterkers.

 

 


 

Wilt u meer informatie over de Bose Professional producten, dan kunt u terecht op de Bose Professional website.

 


 

Wij hebben voor u hieronder een overzicht gemaakt van enkele mogelijke Bose combinaties in verschillende scenario's. Vanzelfsprekend zijn andere combinaties ook mogelijk. Wij helpen u graag verder om de juiste oplossing voor uw situatie te vinden.

 

Voorbeeld 1:

Voorbeeld van een advies voor een winkelruimte van circa 30 x 30 meter.

 

 • Bose Control Center CC-2 EU Volumeregelaar met bronselectie
 • Bose Freespace® IZA 2120-HZ
 • 4x Bose FreeSpace® 3 Flush Acoustimass @ 25 W
 • 16x Bose FreeSpace® DS16F luidspreker @ 4 W

 

Voorbeeld 2:

Voorbeeld van een advies voor een vergaderzaal van circa 10 x 15 meter.

 

 • 1x Bose Control Center CC-2 EU Volumeregelaar met bronselectie
 • Bose Freespace® IZA 2120-HZ
 • 6x Bose DS40 @ 20 W

 

Voorbeeld 3:

Voorbeeld van een advies voor een restaurant van circa 30 x 15 meter.

 

 • 4x Bose Control Center CC-1 EU Volumeregelaar
 • Bose PowerShare® PS604
 • Zone 1 – 4x Bose DS100 @ 50 W
 • Zone 2 – 26x Bose DS16 @ 8 W
 • Zone 3 – 2x DS16 @ 8 W
 • Zone 4 – 4x DS16 @ 8 W & 2x DS40 @ 20 W

 

De Bose PowerShare® heeft in totaal 600 W te verdelen over vier zones. Het vermogen per zone kunt u instellen naar de behoefte van de zone.

 

 

 

 

Your Visual Distributor