AOPEN – hoogwaardig en advies op maat.

Ongeëvenaarde expertise en innovatieve oplossingen.

 

AOPEN, opgericht in 1996, is een elektronicafabrikant gespecialiseerd in het ontwikkelen van digital signage oplossingen voor thuisgebruik, retail, small & medium business, corporate en overige sectoren. AOPEN biedt deskundig advies en services aan op het gebied van hardware, software en content. Dankzij hun innovatiekracht en het vooruitstrevende karakter van de organisatie is AOPEN in staat meerwaarde te bieden en goed doordachte, unieke oplossingen te kunnen aanbieden die anders niet kunnen worden gerealiseerd.


In ons AOPEN assortiment vindt u onder andere:

 

Media Players: de AOPEN Mini PC, Media Engine en Digital Engine series vormen uitstekende platformen voor informatieve communicatie technologie. Voor elke situatie is een specifieke oplossing te vinden, van basissystemen voor thuisgebruik tot aan professionele systemen die in moeilijke omstandigheden perfect blijven functioneren. Het kleine formaat van de media players maakt het mogelijk om ze subtiel achter een beeldscherm te bevestigen of te integreren in een kiosk of POS apparaat.

 

All-in-one Touchdisplays: de all-in-one touchdisplays van AOPEN zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen (10”, 15”, 19” en 22”) en verschillende modellen, waaronder ook fanless modellen. Deze superkrachtige displays zijn hufter-, water- en stofbestendig. Daarnaast zijn ze specifiek ontworpen voor commerciële omgevingen, waardoor ze vrijwel voor iedere situatie geschikt zijn. Dankzij hun gedetailleerde design zien ze er geraffineerd uit en trekken zeker de aandacht in zowel een commerciële als non-commerciële omgeving.

 

Engine Core: met een Engine Core worden meerdere media players veilig geïntegreerd in één server rack oplossing die speciaal ontworpen is voor de AOPEN Digital Engine serie en KVM en RDM switches. Door de slimme constructie worden ook de koeling en het energieverbruik centraal geregeld. De extra koeling en het ingebouwde kabelmanagement zorgen voor een duurzame oplossing met lagere exploitatie- en energiekosten.

Bestel hier uw AOPEN oplossing!

 

 

Your Visual Distributor