BenQ – innovatieve technologie en elegante ontwerpen.

Indrukwekkende beeldkwaliteit en gemaakt voor langdurig gebruik.

 

BenQ staat voor innovatieve technologie en veelvuldig onderscheiden design.

 

Door hun verbazingwekkend lange gebruikstijd van tot wel 60.000 uur lenen de Large Format Displays van BenQ zich bij uitstek voor jarenlang duurgebruik, inclusief 24-uursgebruik. Dankzij hun betrouwbare Industrial-Class-Performance, indrukwekkende beeldkwaliteit en het robuuste, maar elegante ontwerp zijn de BenQ-displays de eerste keuze voor Digital Signage-gebruik.

 

De projectoren van BenQ staan bekend als flexibele allrounders met schitterende kleuren. Het zijn innovatieve projectoren met krachtige BlueCore DLP-lasertechnologie, voor toepassingen in grotere ruimtes, evenementen en educatieve omgevingen. Hun grote lichtsterkte, uitstekende beeldkwaliteit, flexibele installatiemogelijkheden en onderhoudsvrije laserlichtbron maken niet eerder vertoonde, innovatieve visuele communicatie mogelijk.


Ons BenQ assortiment bestaat uit:

 

Point-of-sale displays: De BenQ-displays, speciaal ontworpen voor Digital Signage, zijn de beste keuze als het gaat om een indrukwekkende presentatie van uw content. Een geïntegreerde lichtsensor regelt de helderheid van de display en past deze automatisch aan de omgevingsomstandigheden aan.

 

Videowall displays: De extra smalle displayranden zijn ideaal bij het gebruik als videowall door de bijna onzichtbare scheiding tussen de displays. In vergelijking met andere ontwerpen zijn deze displays lichter, compacter en eleganter.

 

Interactive Flat Panel displays: De Touch-functie van de interactieve flat panels van BenQ brengt elke presentatie tot leven. De flat panels zijn gebaseerd op infrarood 20 punt Touch-technologie. Dankzij het vooruitstrevende ontwerp zijn ‘dode’ punten verleden tijd en is de Touch-precisie verhoogd.

 

Business projectoren: Deze multitalenten in de vergaderzaal zijn dankzij hun unieke lichtsterkte en flexibele projectie veelzijdige allrounders. Door de vele connectiviteitsopties bieden ze een gemakkelijke installatie en een snelle datatransmissie voor een soepele werking.

 

Pro AV projectoren: Met de Pro AV-projectoren van BenQ komen presentaties in grote zalen of conferentieruimtes altijd optimaal tot hun recht. Met de vele aansluitmogelijkheden, zoomfunctie en Lens Shift passen de krachtige projectoren zich flexibel aan elke omgeving aan.

 

Educatie projectoren: De nieuwste generatie Educatie-projectoren zijn goed uitgerust en ontworpen voor een ongeëvenaarde flexibiliteit en beeldkwaliteit. De hoogwaardige modellen zijn uitermate geschikt voor het onderwijs, presentaties en een interactieve manier van lesgeven.

Bestel hier uw
BenQ projector!
 
Bestel hier uw
BenQ display!

 

 

Your Visual Distributor