Bose Professional – hoogwaardig en innovatief.

Een superieure geluidservaring voor elke doelgroep.

 

Sinds de oprichting van Bose in 1964 is Bose bezig met het bepalen van de standaard voor innovatie in vrijwel elk gebied van audiotechnologie. Dankzij hun passie voor uitmuntendheid en sterke toewijding aan onderzoek, hebben ze door de jaren heen wereldwijd een reputatie opgebouwd als één van de meest gerespecteerde namen in geluid.


Ons Bose assortiment bestaat uit:

 

Luidsprekers: Het assortiment luidsprekers is ontworpen voor veeleisende bedrijfsomgevingen. Bose-luidsprekers kunnen op discrete wijze in uw ontwerpschema worden gemonteerd. Verkrijgbaar in zwart-wit of in een andere kleur te spuiten voor naadloze integratie in uw interieur. Sommige modellen zijn ook geschikt voor permanente openluchtinstallatie.

 

Versterkers: Bose biedt een volledige line-up aan versterkers om aan iedere wens te voldoen. Van multi-channel, hoge output versterkers voor het aansturen van voorgrond- en live muziek, tot combinaties van mixers/versterkers voor achtergrond muziek en paging. Gepatenteerde Bose technologie garandeert hoogwaardige, betrouwbare geluidsprestaties.

Bestel hier uw Bose audioproduct!

 

 

Your Visual Distributor