Canon projectoren – Compact en eenvoudig te installeren.

Ongeëvenaarde kwaliteit en helderheid voor beelden met impact.

 

Al ruim 70 jaar biedt Canon haar klanten de meest geavanceerde technologieën op het gebied van beeldverwerking. Sinds de oprichting in 1937 is Canon uitgegroeid tot een bedrijf dat wereldwijd actief is in zeer uiteenlopende markten, zoals Business Solutions, Broadcast & Communications, Medical Systems en Industrial Products.


Ons assortiment Canon projectoren bestaat uit:

 

XEED projectoren: Speciale aandacht verdienen de XEED projectoren van Canon. XEED projectoren gebruiken LCOS-panelen die zijn verbeterd met behulp van AISYS-technologie. Deze technologie gebruikt het beste van alle projectietechnologieën en elimineert de tekortkomingen. Dit zorgt voor haarscherpe beelden en een zeer zorgvuldige reproductie van grijstinten, geschikt voor veeleisende medische imaging toepassingen.

 

LCOS (Liquid Crystal on Silicon) panelen combineren het beste van DLP- en LCD-technologieën. Een laag van liquid crystal pixels wordt aangebracht over een reflecterend spiegelsubstraat, waaronder de elektronische circuits zijn aangebracht. Dit zorgt voor vloeiende, naadloze beelden met een zeer hoge kleurgradatie.

 

Laser projectoren: Anders dan UHP-lampen zorgen de blauwe laser en gele fosfor voor een superieure beeldkwaliteit, langere levensduur en een sterk verminderd energieverbruik. De laserprojectoren van Canon zijn ontworpen met een lichtbron die langer meegaat — ideaal voor installaties.

 

DLP projectoren: DLP (Digital Light Processing) gebruikt licht op een reflecterende chip met duizenden kleine ‘micro-spiegels’ – één voor elke pixel. Deze technologie elimineert rastervorming, en zorgt voor een hoge contrastratio. Daarnaast hebben DLP-chips een langere levensduur.

 

 

Bestel hier uw Canon projector!
Meld hier uw project aan!

 

 

 

Your Visual Distributor