CASIO projectoren – zeer lange levensduur en milieuvriendelijk.

Heldere en schitterende kleurweergave.

 

De innovatieve projectoren van CASIO onderscheiden zich doordat ze bijzonder milieuvriendelijk zijn, zeer goede prestaties leveren en heel veelzijdig zijn. In elke projector van CASIO zit een hybride laser- en LED-lichtbron met een levensduur tot 20.000 uur! Daardoor is het niet meer nodig om lampen te vervangen. In tegenstelling tot traditionele projectorlampen bevat deze volledig nieuw ontwikkelde lichtbron geen kwik. De projectoren zijn geschikt voor langdurige projecties en worden veel gebruikt in musea en onderwijsinstellingen.

 


Ons assortiment CASIO projectoren bestaat uit:

 

Green Slim: Ultra platte projectoren tot 3.000 lumen. Ze zijn speciaal ontworpen voor flexibel gebruik onderweg en op kantoor. Dankzij 2x optische zoom en intelligente helderheidbeheersing kunnen deze projectoren aangepast worden aan elke situatie.

 

Core: Een kostenvriendelijke eerste stap naar een kwikvrije projectietechnologie. De projectoren in deze serie maken gebruik van de revolutionaire laser- en LED lichtbron én hebben een betaalbaar prijskaartje. Natuurlijk leveren ze ook een heldere en schitterende kleurweergave.

 

Advanced: Allround projectoren bedoeld voor vast en mobiel gebruik. Deze projectoren hebben veel aansluitmogelijkheden, dus aansluitproblemen zijn verledentijd. De milieuvriendelijke, duurzame lichtbron produceert tot 3.500 lumen met een contrast ratio van 20.000:1.

 

Ultra Short Throw: Projectoren tot 3.500 lumen. De briljante oplossing voor elk whiteboard. Deze projectoren bieden meer flexibiliteit en hebben een geweldige beeldweergave, zelfs op korte afstand. Ze houden uw presentaties schaduw- en schitteringvrij en dankzij de kwikvrije laser- en LED-lichtbron hoeft u zich geen zorgen meer te maken over het vervangen van de lamp.

 

Large Venue: Haarscherpe, intense kleuren. De CASIO Large Venue 4K-projectoren met 4K-UHD-resolutie presenteren hun inhoud in adembenemende, briljante beeldkwaliteit. Kleine tekst, maar ook tekeningen en schetsontwerpen zijn tot in het kleinste detail perfect leesbaar.

Bestel hier uw CASIO projector!

 

 

Your Visual Distributor