INFiLED – LED op een andere manier.

Betaalbaar & betrouwbaar.

 

INFiLED heeft zijn hoofdkantoor in Shenzhen en staat geregistreerd onder de volledige naam Shenzhen Infiled Electronics Co., Ltd. INFiLED is een hightech onderneming welke gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van grote LED-videowall oplossingen.

Met behulp van de meest geavanceerde productieapparatuur en de meest betrouwbare onderdelen levert INFiLED de hoogste kwaliteit en meest betrouwbare apparatuur welke beschikbaar zijn.

 


Kerèn Presentatie Systemen focust zich op de INFiLED WP series. Deze Digital Wallpaper serie is met een ultra fijne pixel pitch het vlaggenschip van INFiLED.

 

Met het alles-in-één ontwerp is deze serie de perfecte oplossing voor elke installatie waar een hoge definitie is vereist. Met een cabinet verhouding van 16:9 en een pixelpitch variërend van 0,9 mm tot 3,1 mm, kunnen configuraties van 2K, 4K en 8K gemakkelijk worden gemaakt.

Ook naar de randen toe wordt dezelfde pixelpitch toegepast en is er een naadloze aansluiting tussen de cabinetten mogelijk. De herkenbare bezels zoals bij een videowall behoren hiermee tot het verleden.

 

Met een ultradunne randdikte van slechts 29,5 mm en een intuïtief slim-line montagesysteem, bespaart deze serie veel ruimte bij installatie.

De Digital Wallpaper beschikt over frontservice-modules voor efficiënt en probleemloos onderhoud. Dit resulteert weer in een minimale uitvaltijd van het scherm. De innovatie service tool zorgt ervoor dat de module wordt beschermd tijdens onderhoud.

 

Om het u gemakkelijk te maken hebben wij "pakketten" samengesteld met logische formaten. Uiteraard kunnen wij elk gewenst formaat offreren. 

Mocht u een aanbieding willen ontvangen voor één van de andere INFiLED oplossingen, dan vernemen wij dit uiteraard ook graag van u.

Bestel hier uw INFiLED display!

 

 

Your Visual Distributor