INFiLED – LED op een andere manier.

Betaalbaar & betrouwbaar.

 

INFiLED heeft zijn hoofdkantoor in Shenzhen en staat geregistreerd onder de volledige naam Shenzhen Infiled Electronics Co., Ltd. Het is een hightech onderneming die gespecialiseerd is in de ontwikkeling en productie van grote LED-videowall oplossingen.

Met behulp van de meest geavanceerde productieapparatuur en de meest betrouwbare componenten levert INFiLED de hoogste kwaliteit en meest betrouwbare apparatuur welke beschikbaar is. 
 

Gebaseerd op het principe van "Five Stars Culture", streeft INFiLED ernaar een topmerk van LED-schermen te zijn om de wereld te verlichten met een visueel feest!

 


Kerèn Presentatie systemen is distributeur van de Digital Wallpaper serie:

 

Deze Digital Wallpaper serie is met een ultra fijne pixelpitch het vlaggenschip van INFiLED.

 

Met het alles-in-één ontwerp is deze serie de perfecte oplossing voor elke installatie welke Ultra High Definition vereist. Met een cabinet verhouding van 16: 9 en pixelpitch variërend van 0,9 mm tot 3,1 mm, kunnen configuraties van 2K, 4K en 8K resolutieschermen gemakkelijk worden bereikt.

Ook naar de randen toe wordt dezelfde pixelpitch toegepast en is er een naadloze aansluiten tussen de cabinetten mogelijk. De herkenbare bezels zoals bij een videowall behoren tot het verleden.

 

Met een ultradunne randdikte van slechts 29,5 mm en een intuïtief slimline montagesysteem, bespaart deze serie veel ruimte.
 

De Digital Wallpaper beschikt over frontservice-modules voor efficiënt en probleemloos onderhoud, dit resulteert weer in minimale uitvaltijd van het scherm.

 

Bestel hier uw INFiLED display!

 

 

Your Visual Distributor