Kindermann – Innovatief en betrouwbaar.

Innovatieve mediatechniek met een strak design.

 

Kindermann is een bekende aanbieder van innovatieve AV- en presentatiesystemen. Begonnen in 1861 in Duitsland als fabrikant van slide- en overheadprojectoren, maar vandaag de dag een toonaangevend expert op het gebied van presentatiesystemen, mediatechnologieën en installatiesystemen. Naast hun eigen merk voert Kindermann ook diverse andere internationale merken, waardoor ze een heel breed productaanbod kunnen leveren: van een simpele projector tot alle benodigde apparatuur en materialen voor een complete vergaderruimte. Hierbij valt te denken aan: projectie- en presentatieoplossingen, bevestiging en installatiesystemen, en AV-meubilair met geïntegreerde apparatuur.

 


Ons Kindermann assortiment bestaat onder andere uit:

 

CablePort oplossingen: met de Kindermann CablePort oplossingen hebben gebruikers toegang tot alle benodigde interfaces. De interfaces zijn modulair, dus de CablePorts zijn altijd op uw wensen toegespitst en aan te passen. De CablePort Desk is aan bureaus en tafels te bevestigen met een klem en de CablePort Standard is in te bouwen in het gewenste oppervlak.

 

Konnect aansluitoplossingen: de Konnect modulaire-aansluitoplossingen laten zich eenvoudig perfect integreren in switchframes, desktop casings, vloertanks en 19-inch racks. Dit systeem kan op elk moment worden uitgebreid met nieuwe interfaces en biedt een hoge operationele betrouwbaarheid gedurende een lange periode.

 

AV-meubilair: Kindermann maakt ook diverse AV- en mediameubels, waarvan enkele ook met geïntegreerde apparatuur. Dankzij hun strakke, moderne design passen deze meubels in elk interieur. Op aanvraag kunnen wij deze AV- en mediameubels leveren. Neem contact op met onze verkoop binnendienst of uw accountmanager voor alle mogelijkheden!

Bekijk hier ons gehele Kindermann-assortiment!

 

 

Your Visual Distributor