Neets – AV-control systems. Vereenvoudigd.

Meer controle over uw audio/video in uw vergaderruimte.

 

Neets maakt slimme, intuïtieve en eenvoudig te installeren AV-control systemen, die het gemakkelijk maken om presentaties te beginnen in vergaderruimten en klaslokalen. Gemakkelijker door simpelweg één druk op de knop, of nog beter: de benodigde AV-apparatuur automatisch opstarten en afsluiten!

 

Neets combineert Scandinavisch ontwerp met hoge functionaliteit, daarnaast begrijpen ze heel goed dat AV-apparaten betrouwbaar en eenvoudig moeten zijn. Daarom zijn hun AV-control systemen zeer toegankelijk, zodat presentatoren zich kunnen focussen op hun verhaal.

 

Om aan de wensen van hun gebruikers te voldoen blijft Neets hun productportfolio constant doorontwikkelen. Het resultaat zijn nieuwe producten, die uitgerust zijn met ingebouwde web servers, die een begrijpelijk AV-control systeem bieden met een aangepaste interface voor iOS- of Android-apparaten.


Ons Neets assortiment bestaat o.a. uit:

 

AV-besturingssystemen: De AV-besturingssystemen van Neets zijn ontworpen met de gebruiker in het achterhoofd. De kern van deze producten is een intuïtieve gebruikerservaring en het gebruiksvriendelijke ontwerp.

 

Tafel-inbouwoplossingen: Dankzij de Neets tafel-inbouwoplossingen heeft u alle benodigde stroom- en data-aansluitingen op één plek bij de hand, klaar voor gebruik. Ideaal voor iedere conferentiezaal en vergaderruimte.

 

Touch Panelen: De touch panelen van Neets brengen alle gebruikersinteracties met de AV-apparatuur samen in een gebruiksvriendelijke controle paneel. De gebruikersinterface van deze panelen kan worden aangepast naar uw bedrijfshuisstijl.

 

Uitbreidingssets (NEB): Een Neets uitbreidingsset of Neets Expansion Bus (NEB) biedt een aantal voordelen: u kunt gebruikmaken van originele Neets producten om uw AV-oplossing uit te breiden, u kunt een consistent design doorvoeren in al uw ruimten en tegelijkertijd de opstelling aanpassen aan de vergaderruimte.

 

Audioversterkers: De audioversterkers van Neets verbeteren de kwaliteit van het geluidssignaal en passen perfect in elke kleine of middelgrote vergaderruimte of studieruimte.

 

Accessoires: Hieronder vallen alle toebehoren die u nodig heeft om uw Neets AV-control systeem netjes weg te werken in de ruimte, zoals inputpanelen, inbouwmaterialen, infrarood emitters en meer.

Bestel hier uw Neets AV-control systeem!

 

 

Your Visual Distributor