Panasonic projectoren – innovatieve technologie en uitmuntend design.

Voor elke omgeving de juiste projector.

 

Panasonic is al tientallen jaren voorloper op het gebied van LED-projectorinnovatie. De ongeëvenaarde DLP- en LCD-projectoren van Panasonic zijn ontworpen voor maximale betrouwbaarheid en minimaal onderhoud. Dankzij technologieën voor onder andere 24/7-werking, hoge beeldkwaliteit en duurzaamheid en het grootste assortiment op de markt, is er voor elke toepassing een Panasonic projector te vinden.

 


Ons assortiment Panasonic projectoren bestaat uit:

 

DLP projectoren: DLP (Digital Light Processing) gebruikt licht op een reflecterende chip met duizenden kleine ‘micro-spiegels’ – één voor elke pixel. Deze technologie elimineert rastervorming, en zorgt voor een hoge contrastratio. Daarnaast hebben DLP-chips een langere levensduur.

 

LCD projectoren: LCD (Liquid Crystal Display) maakt gebruik van panelen die opgebouwd zijn uit kleine vloeibare kristallen. In een projector zitten drie van deze panelen (rood, groen en blauw). Over het algemeen zijn bij LCD projectoren de kleuren helderder, scherper en natuurlijker.

 

LED-Laser projectoren: LED-Laser is een hybride techniek van LED (Light Emitting Diode) en laser. Rode en blauwe LED zorgt voor de juiste kleur licht en een blauwe laser zorgt na filtering voor een grote hoeveelheid groen licht. Het gekleurde licht bereikt uiteindelijk een DLP-chip die voor de juiste pixelbelichting zorgt. Een voordeel van het gebruik van LED als lichtbron is de lange levensduur, het minimale onderhoud en de afwezigheid van filters.

Bestel hier uw Panasonic projector!

 

 

Your Visual Distributor