Philips displays – Toonaangevende technologie en levendige kleuren.

Gebruiksvriendelijke displays met praktische functies.

 

Philips heeft een lange geschiedenis op het gebied van innovatie en is wereldwijd toonaangevend met hoogwaardige producten, gebruiksvriendelijke designs en praktische functies. De professionele displays van Philips combineren toonaangevende technologie met bedrijfsinnovatie en bieden rijke, levendige kleuren en een hoge resolutie. De display-oplossingen van Philips zijn te gebruiken in een steeds groeiend aantal toepassingen en kunnen in elke markt worden ingezet.

 

Met de signage-oplossingen van Philips brengt u uw boodschap op een effectieve manier over met geavanceerde technologie en duurzame materialen van hoge kwaliteit.

Philips heeft een zeer complete website gelanceerd waar u zeer gemakkelijk uw projectaanvragen kan beheren, software kan downloaden en gebruik kan maken van de Philips LED calculator.

 

 


Ons assortiment Philips displays bestaat uit:

 

Professionele displays: Deze displays zijn speciaal ontworpen voor commerciële toepassingen. Met hun geavanceerde technologieën en hoge beeldkwaliteit zijn ze de perfecte manier zijn om indruk te maken op uw klanten.

 

Videowall displays: De nieuwste generatie videowall displays van Philips zijn zo ontworpen dat de schermen maximale exposure en een ongelofelijke beeldkwaliteit bieden, met een vrijwel onzichtbare rand, zodat de content volledig tot haar recht komt.

 

Touchscreens: De geavanceerde multitouch displays van Philips geven uw boodschap de finishing touch. Met de uiteenlopende touchscreens van Philips trekt u de aandacht van uw klanten.

Bestel hier uw Philips display!

 

 

Your Visual Distributor