SmartMetals – gebruiksgemak en functionaliteit.

Innovatieve audiovisuele ophangsystemen.

 

Sinds 2004 profileert SmartMetals zich als toonaangevende internationale leverancier van audiovisuele ophangsystemen. SmartMetals beschikt over een compleet assortiment van vloer-, wand- en plafondbeugels voor zowel flatscreens als projectoren. Daarnaast is SmartMetals gespecialiseerd in de ontwikkeling van op maat gemaakte audiovisuele ophangsystemen zoals behuizingen, totems en kiosken.

 

Alle producten worden in eigen huis ontwikkeld en in Nederland geproduceerd. Dankzij deze korte lijnen kan SmartMetals een hoog serviceniveau en snelle leveringen garanderen. Daarnaast onderscheidt SmartMetals zich in kwaliteit, gebruiksgemak en functionaliteit.


In ons SmartMetals assortiment vindt u onder andere:

 

Wandoplossingen: alle universele schermbeugels van SmartMetals zijn VESA compatibel. Deze wandbeugels kunnen worden gebruikt voor wandmontage, maar ook gecombineerd worden met een vloerkolom of verrijdbaar statief. De beugels worden geleverd inclusief bevestigingsmateriaal om het scherm aan de beugel te monteren. Naast de wandbeugels kunnen wij diverse complete wandoplossingen leveren, zoals flat panel behuizingen, videowall oplossingen en de BalanceBox.

 

Vloeroplossingen: de standaard statieven en trolleys van SmartMetals zijn geschikt voor praktisch alle schermafmetingen en zijn verkrijgbaar in modellen met en zonder hoogteverstelling. Deze worden veelal in de educatie markt gebruikt. Daarnaast zijn er ook vrijstaande en verrijdbare oplossingen, speciaal ontwikkeld voor het gebruik van (touch-)flat panels en video conference in de zakelijke en commerciële markt, zoals video conferencing meubels, kiosken, baliestatieven en video wall systemen. Deze statieven en trolley’s hebben een luxere uitstraling en bieden de mogelijkheid om alle randapparatuur uit het zicht in de behuizing van de trolley weg te werken.

 

Plafondoplossingen: de plafondoplossingen van SmartMetals bestaan verschillende lengtes. Deze plafondoplossingen maken het mogelijk om alle SmartMetals VESA- en universele schermbeugels aan het plafond te monteren. Alle plafondoplossingen zijn voorzien van een kabeldoorvoer en afwerking ten behoeve van het systeemplafond. Er zijn drie standaard lengtes te verkrijgen; tot 1, 2 of 3 meter en deze zijn op locatie in te korten. Er zijn ook plafondoplossingen verkrijgbaar voor het monteren van monitoren tot 80 kg. Deze “heavy duty” plafondbeugels bestaan uit een los plafonddeel waaraan een telescopische aluminium zuil van diverse lengtes wordt gemonteerd.

 

Accessoires: voor de inbouw van randapparatuur zijn diverse accessoires beschikbaar en ook voor het gebruik van een VC camera en bijvoorbeeld een soundbar zijn eenvoudig te monteren adapters verkrijgbaar. Op onze website vindt u een grote selectie van deze accessoires.

Bestel hier uw SmartMetals oplossing!

 

 

Your Visual Distributor