wePresent - A Barco Solution

 

wePresent – Draadloze Interactieve Presentatiesystemen.

Elke presentatie. Elk apparaat. Overal.

 

wePresent biedt professionele presentatiesystemen (Wireless interactive Presentation Gateways) die het mogelijk maken om tot 64 gebruikers, vanaf elk apparaat, content te delen, te presenteren en interactief samen te werken.

 

Dankzij het ingebouwde draadloze access point bieden de meeste wePresent-oplossingen een extra wifi-signaal voor gasten en deelnemers aan de vergadering. Zo hoeft het bedrijfsnetwerk niet extra belast te worden.


Ons wePresent assortiment bestaat o.a. uit:

 

WiPG-1000-P: Met de WiPG-1000-P is het mogelijk om van meerdere platformen draadloos te presenteren, zoals Windows, Mac, iOS en Android.

 

WiPG-1600-W: Speciaal ontwikkeld voor het onderwijs. De WiPG-1600-W voegt een groot aantal slimme functies voor diverse presentatie- / samenwerkingsscenario’s en een hogere beveiliging. Het is ook mogelijk om dezelfde inhoud op maximaal vier afzonderlijke schermen tegelijkertijd te tonen.

 

WiPG-2000-S: Beschikt over alle presentatiefuncties die u maar kunt wensen. De WiPG-2000-S is deels draadloos presentatiesysteem, deels whiteboard, deels media streamer, deels perfectie.

 

WiCS-2100: Nieuw is de WiCS-2100, een collaboration oplossing. De WiCS-2100 is het topmodel in de wePresent range. De gebruikersinterface laat de preview zien van alle gebruikers die verbonden zijn.

 

PresentSense: De PresentSense is een Bluetooth-accessoire voor uw wePresent-modellen. Hiermee maakt u sneller en eenvoudiger verbinding met uw wePresent. Praktisch voor externe sprekers.

 

SharePod: Met de SharePod kunt u alle apparaten met HDMI-aansluiting draadloos aansluiten op de wePresent-omgeving. Met één druk op de knop en zonder dat er software geïnstalleerd hoeft te worden, is het scherm van elke PC, MacBook of Chromebook te delen.

Bekijk hier ons gehele wePresent-assortiment!

 

 

Your Visual Distributor