WyreStorm AV-distributieoplossingen – betrouwbaar en innovatief.

Kwalitatief hoogstaande HD-distributie voor elk project.

 

WyreStorm is een prijswinnende fabrikant, gepassioneerd toegewijd aan de ontwikkeling en productie van kwalitatief hoogstaande HD-distributie en beheeroplossingen. WyreStorm begeeft zich daarbij in de absolute voorhoede van de digitale technologie. Het productportfolio van WyreStorm richt zich op vier gebieden: HDMI, HDBaseT, HD over IP en AV control – ieder met zijn eigen unieke voordelen. Deze gespecialiseerde benadering leidt tot volledig geïntegreerde oplossingen met de juiste technologie voor elke doelgroep.


Ons assortiment WyreStorm oplossingen bestaat onder andere uit:

 

NetworkHD: speciale aandacht verdient NetworkHD. NetworkHD is een schaalbare AV over IP oplossing voor de distributie van high definition AV content naar displays en videowalls over een standaard ethernet-netwerk. Deze oplossing is eenvoudig te installeren en uit te breiden via plug-and-play encoders en decoders. Zo bouwt u gemakkelijk een oplossing die geschikt is voor een bijna ongelimiteerd aantal displays in elke (commerciële) toepassing.

 

Switchers & Matrices: de switchers en matrices van WyreStorm bieden multi-format plug-and-play oplossingen om u snel en eenvoudig verbonden te hebben. Wat het project ook nodig heeft, als meerdere formaten, apparaten en connectors een uitdaging vormen, kunnen deze switchers en matrices een efficiënte en kostenvriendelijk oplossing bieden voor uw installatieproject.

 

Transmitters & receivers: transmitters en receivers worden gebruikt om AV-signalen draadloos van het ene punt naar het andere te versturen. De transmitters en receivers van WyreStorm leveren een betrouwbare overdracht van AV-signalen via onder andere IR en RS-232. Ze kunnen resoluties tot 4K aan over een enkele Cat5e/Cat6 kabel.

 

Extenders: extenders worden gebruikt om AV-signalen over grotere afstanden te verlengen zonder kwaliteitsverlies. De extenders van WyreStorm bieden een perfecte oplossing voor veeleisende point-to-point HD distributie. Hiervoor maken ze gebruik van een grote verscheidenheid aan distributiemethoden, voor elk project en elk budget, met uitstekende flexibiliteit en controle over vrijwel elke afstand.

Bestel hier uw WyreStorm oplossing!

 

 

Your Visual Distributor